Hedef Balık: Kasna Yem: 1 ve 2 Numara meppsler Misina: 0,16 mm Asso Ultra Kamış: Lineaeffe Rapid Spin 0-10 gr 210cm Suyun derinliği: 20 cm - 50 cm (suya girip avlandık) Hava: Güneşli Zaman: 15.30- 17.30 Merhaba herkese.Arkadaşım ve ben yine her zamanki yerimize geldik. Su seviyesi çok düşmüştü. 3. atışımda ilk balığı yakalamıştım. 2 numara ef&fe kaşığımla zorlu mücadele sonunda balığı kenara çektim ) Bu sefer 0 numara meppste denedim ve çok başarılı oldum tutma konusunda ama yakalayamadım Her yakaladığım balık çekerken kurtuluyordu Güneş yakıcıydı polarized güneş gözlüğümle müthiş bir görüş açım vardı suda gezen balıkların adeta her hareketlerini görebiliyordum Yakaladığımız balıklar çok büyük olmasa da günümüz çok zevkli geçti Öyle kavurucu sıcaklar varki 1 aydır balık avlayamıyordum, bu iyi oldu Herkese kolay gelsin...
mustafa, fotoğraflarda çok yakışıklı çıkmışsın şu sıcak günlerde içimizi serinleten kareler için çok teşekkürler,
mustafa tebrikler...çok güzel balıklar... bu arada av esnasında polarize gözlükler çok ciddi avantaj sağlıyor...güneş ışığını tam olarak kırdığı için su altını rahat görebiliyorsun... daha nice güzel avlar ve trofeler diliyorum...tekrardan tebrikler...
evet mùthis görùs acim vardi sirf bunun icin gittim polarize gözlùk aldm kappa.. Tesekkùr ederim daha bùyúkleri sizin olsun insallah...
Tebrikler mustafa, ordudan geçerken yol kenarında bir çok ırmak görmüşlüğüm var herhalde buda onlardan birisi.
Fatsanin cikisina doguya dogru giderken meydandan sonra karsiniza cikan ilk irmak bu abi tabi ben o irmagin 8km yukarisinda avlaniyorum