kasna avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında zait41 tarafından paylaşıldı.

1. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    dün akşam muammer abilerde iftardaydık allah kabul etsin iftarımızı yapıp terafimizi kıldıktan sonra bu günün balık pilanınıda yapmış bulunduk pilan kasnaya atçek yapacaktık bugün onbir gibi yola koyulduk yolda denk geldiğimiz bu suyun yanında biraz serinleme molası verdik malum havalar çok sıcak avlağa vardığımızda başladık at çek yapmaya gerisini size resimler anlatsın not...yakalanan balık çekirge sahtesiyle yakalanmıştır [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/831/73434729.jpg/][​IMG][/URL]

Uploaded with ImageShack.us [​IMG] [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/515/58054099.jpg/][​IMG][/URL] [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/43/88112060.jpg/][​IMG][/URL]

Uploaded with ImageShack.us [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us

2. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Zait abi. Kasnalar da iriymiş maşallah.

3. simendifer

simendifer Sennur

Maşallah çok güzel bir kasna, tebrik ederim. Bereketiniz daim olsun, dahasına rast gelsin. :)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    O ortamda kaşık sallamak ömre değer, muhteşem bir yer olarak göründü gözüme. Balıkta yerin hakkını vermiş, tabi sen de balığın. Tebrik ederim Zait kardeşim.:)

Popunun üzerine fena düşmüşsün, ta buradan belli oluyor. Belki de yere oturmuştun ama bana düşmüşsün gibi geldi. Aman dik yerlere dikkat kardeşim, popo yere değmekle kalmayabilir her zaman.:p :D

İyi geceler.:)

5. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    tebrikler zait.
    abi kardeş, felekten bir gün daha çalmışsınız.
    kasna da çok güzelmiş, afiyet olsun.

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    Zait abi ve Muhammer abi tebrik ederim,mekan çok güzelmiş vallah:) balık desen hey maşallahı var:hungry: yanlız abi o çeşmenin altında seni öyle görünce susadım vallahhihi buz gibidir o su şimdihihi

7. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Avınız için tebrik ederim.

Benim bulunduğum göllerde de kasna var avcılığı nasıl olur , ırmakta mepsle tutmuştum.
    Gölde kasna avı konusunda yardım ve tecrübelerinizi acil bekliyorum.

8. laborant1986

laborant1986 mesut

tebrikler zait abi memlekete giderken değişik silikon böcek ve 1 tane kaşığa benzer sahte çekirge aldım 2 gundur denıyorum at çek yapıyorum :) avlağa gittim arkadaş ise 10 tane çekşige avlıyor sineklik ile onu göl kamışı ile kullanıyor değişik aksiyonlar verip balığı kandırıyor 700 800 gramlık balıklar çıkarıyor bende ise numara yok :) yardımınızı bekliyorum

9. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Zait

Güzel bir doğada Muamer abinle yaptığınız avınızı tebrik ediyorum.

Kasnada hayli.Ne yaptıysam bu balığın 55 cm'sinden daha irisini halende yakalayamadım.Oysa 2,2,5 kg'a kadar büyüyebilirler.

Raporundada belirttiğin gibi bu balıkların en irileri,böcek rapalalarınla tutulabiliyor.

Son bir tanesini iğneden çıkarırken,gözümünde tam iyileşmemesinden olsa gerek,yalnış yerden tuttuğumdan hayatta ilk defa olarak boşta kalan diğer 3'lü iğnesi sağ orta parmağıma dibine kadar gömülüverdi balık çırpınıca.Penseyle asıla,asıla tabiatın orta yerinde zor çıkardılar parmağımdan.Aman siz dikkat edin.

Sevgimle kal

10. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Balığın yakalanış hali zait kardeşimin üstünün başının o hale neden geldiği vidieosu bende var fakat bilgisayarıma yüklediğimde sesler kayboluyor bilgisayardan olabilir
    zait kendisi yükleyebilirse yüklesin neler çektiğini bir görmenizi isterdim.:D

11. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim mustafa evet iridirler büyük yem büyük balık unutma
    teşekkür ederim sennur hanım herzaman olmasada bazen böyle irileri denkgeliyor sizinde atçekçi olduğunuzu anımsıyorum inşallah böyle irileri yakalamak sizede nasip olur
    evet nuri abi çok güzel bir yer ve okadarda çooook zor yürümek imkansız düşmemek elde değil çokda verimli bir yerdi anlamadım bu sefer biraz kıttı ama biz yine nasibimizi aldık çünkü geçen haftadan muammer abime bir rovanş borçluydumhihi balığın yakalanış videosu muammer abide var atabilseydi ne zahmetle sudan çıkışı görülürdü

teşekkür ederim murat bey biz her işimizi abi kardeş yaparız bu seferki balık gerçekten güzel

teşekkür ederim kadir mekan güzel vede okadar zorki kepçe götürmediğimizden balığı çıkartmak için dizlerime kadar balçığa battım balıkla cebelleştik oma o balık için değerdi doğrusu suya gelince oruçlu iken o suyun yanında nasıl vakit geçirdiğimizi bize sor buz gibi insanın elini donduruyor ama dönüşte birer şişe aldık tadıda mükemmel ve çok temiz bir su o boruların çıkış yeri olduğu gibi suyla dolu

gökhan kardeşim ırmaktaki taktiğin aynını göldede uygula mepsten hariç çeşitli böcek rapalaları denemelisin
    sesin niye çıkmadığını anlamadım ama video olsaydı güzel olacaktı

12. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sevgili mesut yanında biri balık yakalıyorda sen yakalayamassan bütün iş takımdadır bunu sakın ama sakın unutma ben yakalayamıyorum diye bişey yok aaa bu mesudun olta :( ben gideyim ahmetin oltaya vurayım:rolleyes:demek istediğimi anlamışsındır birde aldığın sahtelerin verimi önemli bunlardan almaya bak[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us bunların hepsi denenmiş mayerdirler emin ol ben balışı kırmızı çekirgeyle aldım takılgığın bişey varsa özelden atabilirsin not aldığın sahtelerin gagaları arılardaki gibi büyük olması gerek

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ekip olarak tebrik ederim, kıt ta olsa nefis bir balık. Balığa iyice bakınca solungaç kapağındaki rengin, gözlerinin güzelliği, pullarının parlaklığı ayrıca iriliği ile insanı mest ediyor. Çok yakışıklı bir balık. Bu balık için düşmeye de boğuşmaya da değer.

Nicelerini yakalamanızı dilerim rastgelsin... :)

14. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Körfez, kasna team gene iş başında, her zamanki gibi harika kareler, ekibi canı gönülden kutlarım, devamlarını dilerim rastgele.

15. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim volkan kardeş kasnalara karşı özel bir ilgim var aynen dediğin gibi mest ediyorlar insanı füze gibi yapısı saldırgan tavırları onlarla boğuşmak hoşuma gidiyor

teşekkür ederim recep abi teveccühünüz o sizin harikalığınız

16. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler abi balıklarınız çok güzel, manzarayada ayrıyetten bayıldım. :) Aynı ekiple güzel avlarınızın devamını dilerim...

17. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim fatih kardeş manzara gerçekten çok güzel kambersiz düğün olmaz misali bizim ekibimiz.

18. İsmail TALAY

İsmail TALAY ismail talay

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    minekop 4 kg 2006 (zıpkın)
    zait abi çok iyi balık , derede güzel..Tebrikler...

19. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Zait ve Muammer abi, sayenizde İzmitten hem güzel manzaralar ve raporlar görüyoruz, eksik olmayın:thumb:
    Avlarınız her zaman keyifli ve bereketli olsun:)

20. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim ismail kardeş senin doyumsuz raporları görünce bu ekip yerinde duramıyor ister istemez kendimizi derede buluyoruz
    teşekkür ederim isa bey maksat muhabbet o güzellikleri görmek bize yetiyor sizinde avlarınız bereketli olsun inşallah