mutfak tezgahında yada kum üzerinde resimlenmiş balıklarla, rapor düzenleyen arkadaşların dikkatine.. balık böyle resmedilir, tebrikler kardeşim.,rastgele.
Teşekkür ederim aslında elimde daha fazla resim mevcut ama şimdilik bunları paylaşmak istedim Teşekkürler
bi avınızı paylaşın szleride görelim göksel bey insanların şevkini kırmaya gerek yok ha tezgahın üstünde ha kıyıda herkezde prof makine yok önemli olan paylaşmaktır
Ben teşekkür ederim Sanırım göksel bey o alamda söylemedi.Herkeste prof makina olmayabilir evet ama banada tezgah üzerinde paylaşılmış resimler biraz itici geliyor.Balığın yakaladığın yerde doğada çekince daha bir güzel oluyor fotoğraf o anı yaşıyor veya hissediyor gibi oluyorsun. Tabiki önemli olan paylaşmak... Teşekkür ederim gerçekten buraları çok seviyorum her sene gelen sel sularıyla biraz daha tahrip olsada güzelliğini hep koruyor.Umarım bizden sonraki nesillerde bu güzellikleri görüp yaşayabilir
Resimler ve mera çok güzel insanı cezbediyor, resimler üzerinde hayaller kurduruyor, tebrikler ellerine sağlık kardeşim...
Çok teşekkür ederim Birol ağabeyim, limitler dahilinde avlanan tüm bilinçli avcılara nasip olsun böyle meralarda avlanmak
Göz okşayan bir sunum hazırlamışsın. Dingin, huzur dolu, pek güzel. Nice güzellikler gönlünce olsun sevgili Atilla.mrsparkle
Çok teşekkür ederim Nuri ağabey, yaptığım avlarda olabildiğince anı yaşatan fotoğraflar çekmeye çalışıyorum bu şekilde hem balık avlamak hemde fotoğraf çekmenin verdiği haz çok farklı oluyor