Merhaba arkadaşlar; Umarım hepiniz iyisinizdir ve mutlu bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Bugüne kadar forumu sürekli takip ettim ve birbirinden güzel nice av raporlarınızı keyifle okudum. Yolladığınız resimlerle kendime göz ziyafeti çektim. Okurken bir yandan da Ankara’yı iyi bilmediğim ve henüz kendime sabit bir balık ekibi kuramadığım için üzüldüm. Avlarımı genellikle yalnız yapıyorum. Bu pazar da o yalnız avlarımdan birini gerçekleştirdim. Her zamanki gibi erken kalktım ve eşimin uyanmasını bekledim. Eşim uyandıktan sonra rutin işlerimizi hallettik. Ve sonra bende kıpırdanmalar başladı. İçimde bir şeyler hadi artık diyordu. Hanım durumu anladı ve “sen daha fazla bekleme” dedi. Demesiyle birlikte yola koyuldum. Fazla bir şey hazırlamama gerek yoktu. Her şey arabada hazırdı zaten. Yiyecek birkaç parça şey ve su. Avlandığım yere saat 14.00 gibi ulaştım. Oltamı ve sırt çantamı aldım. Suyu gördüğümde heyecanlanmaya başladım ve koşarcasına su kenarına ulaştım. Ve At-çek başladı. İlk gelen balıklar oldukça küçüktü. Onları ortamına geri iade ettim. Toplamda sekiz balık tuttum. Limit üstü olan 3 tanesini benden balık rica eden bir kardeşime iletmek üzere alıkoydum. Bir ara artık hava erken kararıyor diye düşündüm ve üzüldüm. Bir yanım gitmen gerek diyordu ancak diğer yanım beni son gün ışığına kadar orada tuttu. Sonra yola koyuldum ve 21.00 gibi evime ulaştım. Keyif verici bir gündü. İçimdeki huzursuzluk geçmiş ve rahatlamıştım. Yatmadan önce böyle bir günü yaşadığım için bir kez daha şükrettim. Herkese sevgi ve saygılarımla. Rastgele… Kamış: Cormoran bull fighter. 1.80 cm. 5-25 gr atarlı. Makine: Mitchell Avocet II Silver spining 500. Misina: Oscar 0.20 mm Sahteler: 1 no kırmızı noktalı meps, Strike pro 032A Not: Avlakla ilgili resimler ve son avım ektedir.
On numara olmuş be yavv. Ne güzel görüntüler maşallah. Tarif ettiğim yere mi gittin. Ben neden görmedim seni acep..
Tebrikler fotoğraflar, balıklar özellikle de sucuklar süper görünüyor. Ankara'da benimde son 2 ayım kaldı ama avlanmak istediğiniz zaman haber verirseniz beraberde gidebiliriz. Devamını dilerim...
TEŞEKKÜRLER Sonay, Ahmet ve Fatih kardeşim, Güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ahmet gittiğim yer seninkinden farklı, merak edersen mekanı özel msj olarak yazarım. Senin balıklar yanında bizimkisi sönük kalıyor ama, yavaş yavaş açılacağız artık. Fatih bayramdan sonra bir hafta sonu gidebiliriz. Mevzuyu sonra detaylandırırız. Umarım Ankarada'ki son 2 ayında iyi avlar yaparsın. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Rastgele.
Çok güzel kareler yakalamışsın, ben kaçırmışım raporu. Neyseki geçte olsa gördüm, devamını dilerim... Su yılanının fotosu harika. Kara demlik yakıyo.
Volkan ve Ümit; Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Balıklar çok iyi değil ama sizlere biraz manzara sunmaya çalıştım. Devamı gelecek inşallah. Saygılarımla...
Suyun bulanıklığına rağmen sahtelerle balık yakalamanızdan dolayı ayrıca ve tekrar tebrik ederim.Manzara muhteşem,tek başına yemek için bu kadar zahmet çeken kişiye hayranlık duyulur ben de hayranlığımı belirteyim Daha irileri rasgelsin
Teşekkürler Mustafa abi, güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hem kara hem balık avını yemeksiz geçirmem, ayrı bir keyif alıyorum bu işten. Düşünsenize abi, sol yanınızada ırmak akıyor, tatlı bir yorgunluk var, elinizde demli tavşan kanı çay, yanında sucuk ekmek. Daha ne isteyeyim Rabbimden. Bir gün sizi de beklerim... Saygılarımla. Rastgelsin.