arkadaslar sizlerle bir videoyu paylasmak istiyorum benim hayranlik icinde izledigim bir videodur..15 adet katil balina nin yeni dogmus bir gri balina yavrusunu annesinden ayirmak icin 6 saat boyunca verdigi av mucadelsei ve bir annenin yavrusunu dusmanlardan korumaya calismasi...bilindigi uzere katil balinalar cok zeki ve av taktikleri olan hayvanlar...ve yavru balinayi isteme sebepleri ise gri yavru balinanin cenesi ve dili!!!katil balinalarin vazgecemedigi bir yiyecek...iste burda bir diger konu ise doga da herzman bir dongu mevcut olmasidir...katil balinalar bu sekilde diger balina turlerini denge tutmaktadir ama insan oglu hala cok olduklarini dusunerek bazi ulkerde her yil binlerce ton kota verilmektedir ve balinalar oldurulmektedir...buyrun izleyin..... http://www.youtube.com/watch?v=GmYMWIXmaz4&mode=related&search=
Üzüldüm koskocaman hayvanın sadece çenesi ve dili için ölmesine.Ama tabiatın kanunu bu asla zevk için öldürmüyor.Teşekkürler Mustafa kardeş.
Belgeseli daha önce de seyretmiştim yavrunun hiç bir gram eti boşa gitmiyor orada yaşayan tüm canlılar bundan faydalanıyor yani düzen tam ve kusursuz işliyor.
Moralimi bozdu.Kizdim orcalara. O kadar yem varken, vatos, kopekbaligi, fok... Balina yavrusuna mi kaldilar.? Gidip kulaklarini cekeyim bari...: Guzel paylasim Mustafa... Kendine iyi bak...