kayalı barajına 3. gidişim ilk 2sinde tık yok son gittiğimde grdüğünüz sazanları aldım sonunda gözler uykusuzluktan açılmıo kusura bakmayın gecenin hasılatı... bunlarda edirnede bi köy göletinde tuttuğum sazanlar...abiler zaten çok ağ atmışlar göletin ismini söyleyemicem kusuruma bakmayın... aynalıyı salıyorum küçük büyüsünde gelsin ait olduğu yere döndü artık... küçüğü koruyalımki büyükler artsın SAYGILAR...
Eline sağlık kardeşim çok güzel bir av yapmışsın, küçük aynalı sazanı salıp hassas bir davranış gösterdiğin içinde ayrıca tebrik ediyorum
Herkesin Böyle Yapmasi Gerek Bence Abi Sürdürülebilir Avcilik Için Yavruyu Korumamiz Gerek... Saygilar
şahane bir av olmuş tebrikler. gözlerini bile açamadığın yorgunluğuna karşın küçüğü salışın şanıdeğer. tebrikler.
Tebrikler guzel av olmuş uykusuzluga degmiş yavrulara gostermiş oldugun hasasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Herkez senin gibi düşünse keşke bak ankarada balık kalmadı.
İşte bu! Bu forum sadece şurda balık var, bunu tuttumdan öteye geçmiştir. 15 yaşındaki bir kardeşimin hergün artan yanlış zihniyete karşı biz doğruları savunanlardan biri olup elinde imkan varken yanlışa gitmeyip yanımıza gelişidir. Cihangir gerçekten gurur duydum. Soyadın gibi bu yolda bir bayraktarsın. Dimdik devam et kardeşim. Ayrıca şunu belirteyim, çok iyi bir balıkçı arkadaşım ne kadar küçük balık salarsa karşılığı kadar büyüğü yakaladığını ve bunların da salıvermenin karşılığı olduğuna inandığını söylemişti. Ben de bunu duyduğumdan beri kendi avlarıma dikkat ediyorum da hakikaten doğru olsa gerek.
ÇOK SAOL ABİ BU İNSANIN İÇİNDE OLAN BİŞEYDIR BALIĞI TUTTUM SOLUNGACINDAN ZARAR VERMEDEN İPLE BAĞLADIM SUYA SALDIM KURTULMAK İÇİN GSTERDİĞİ ÇABAYI GRDÜM ABİ YEMİN EDERİM AĞLICAKTIM GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM SNRA HEMEN İPİ KESİP FOTOĞRAF ÇEKEREK ÖLMSÜZLEŞTRMEK İSTEDİM SALDIĞIM ANI İNŞ BÜYÜRDE GELİR BANA HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER ABİ MİSİNELERİNİZ SAĞLAM İĞNELERİNİZ KESKİN OLSUN ....
tebrıkler cok guzel av olmus. paylasım ııcn tesekkurler.sende bu camıada balık hastasısın bırcok ben gıbı.allh oltalarını bereketlı kılsın.ben oss nedenıyle bu sene sezonunu cok erken kapadım artık nasıplerımız seneye kaldı.ayrıca balıgı salmn benı cok mutlu ettı.cok ksııy tanıyorum kızılkanat buyuklugundekı sazanları bıle hapse atan.bole ınsanların senın bu yaptıgını gorup ders alması lazım.bu ıncelıgı yapamayan bu buyuklugu gosteremeyen cok bılıncsız amator balıkcı var ınslh kucugu salma alısknlıgını buutun balıkcılar kazanır!!! tekrar tebrıkler !!1