orda ve ic sualrda turna harici yasak dostum söylesemde gidemezsin yai jandarma amatör belgesi olanları sadece uyarıyor ve gitmelerini söylüyor ama belgesi olmayana 150 ytl den fazla bir ceza ile elindekileri alıp cezanlandırıyor. yani aklından bile gecirme
peki kardes piknik yapmaya izin var mı zaten turna olup olmadığını merak ediyordum ha bu arada kurtboğazı nasıl turna açısından............D
mehmet abi ole diyosunuz ama ben bugün piknike gittim ailemle mavi göl diye paiknik alanları parklar yapılmıs avlanmak yasak değil güvenlik bişey demiyor birçok avlanan var ama kimse yasak olduğunu bilmiyor alahtan bitane tutan görmedim ...........
Slm emrecan kayaş bayındır barajında 3-4 sene öncesinde içinde a.sazan ve sudak bulunmaktaydı ama yenilenmeden öncesine kadar çevresi ve içindeki balık durumu çok iyi değildi şimdilerde balık avı yasak olduğunu çok öncelerden yetkili arkadaşlarımızdan duyduk ama tabi ne kadar tedbir alınabilir bilmiyorum şuanda mavi gölde içinde sazan,kadife,turna atıldığını duyduk ve işim gereği hergün bayındır barajından geçerken köylü çocukları iri bir turna yakaladıklarını gördüm birde içine gökkuşağı alabalığı atıldı diyorlar ama bu durum doğrumu bilemem
slm arkadaşlar.bayındır barajında balık tutmak şu an serbest.hatta şunu söyleyeyim.geçen hafta güvenlik elemanlarının yanında bırak olta atmayı ,tırıvırı bile atanlar olmuş.yani kimse kimseye karışmıyor.levrek atıldı diğer balıkların kökünü kazımış.ben geçen sene 2 tane iri sazan yakaladım.ondan sonra keyif vermedi.sonra bir daha gitmiştim.bu seferde bir tane kadife aldım.ondan sonra hiç yok.20 gün önce bir arkadaşım 40 cm boyunda levrek aldı.ama tek tük geliyor.anlayacağınız artık bayındırda balık olarak sadece levrek var.o da oltaya gelirse.
bayındır barajında arkadaşın dediği gibi sudak yani tatlı su levreği var zaten bayındırı ben çok tercih etmiyorum yenilenmeden önce çevresinde gece kamp kurmak imaknsızdı esrarkeşhlere çok rastladık ama umarım bu sorun ortadan kalkmıştır
bende ankaradayım geçen gün ordaydım mavi gölde levrek sazan ve bol miktarda kadife var ancak barajın suyu acayip çekilmiş durum çok vahim anlayacanız
Bayındırda arkadaşında söylediği gibi levrek ve sazangiller var ancak;levrek yapay yemlere pek vurmuyor. canlı yemi dipte kullanmak lazım. ancak av yasağının kalkmasını beklemelisin. Kurallara uymalıyız
Arkadaşlar Bayındır Barajında avlamak tamamen mi yasak yoksa balıklar için mi zaman yasağı var. Sirkülerde tamamen yasak görünüyor yoksa ben mi yanlış anladım.
bayındır'da balık yok denilemez levrek az ama kadife ve büyük sazanlar çok yakalamak biraz uğraş ve taktik metod ister
ben bayındırda oturuyorum balık az sayıda var çünkü tırı vırı ve ag geriyolar avlanmakta yasak degil jandarma ag ve tırı vırıya bakıyor cezasıda 6oo tl diye bildirdiler