Sedat, Noyan ve Nadir bey, hepinizi tebrik ederim. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, balıklar da pembiş pembiş harika görünüyorlar. Bu arada elinde mercanıyla bayan arkadaşımız da dikkatimden kaçmadı haberiniz olsun. Balıkların hepsini biz tuttuk diye böbrülenip bayanların hakkını yemeyin sonra. Bak yine feminist damarlarım kabardı. Daha da bereketli avlarınız, daha da neşeli birliktelikleriniz olur inşallah, rast gelsin.
teşekkürler,balıklar derinde abi bunu bilirim bunu derim bundan sonra derinlik en az 40-45 mt den başlaması lazım benim için
Bu arada Sardalye yağı aldım.Bu yağı sülüneze bulayarak denememi istediler,yaptımda fakat verim alamadım.
Acemilik mi mercanları yakala üstelik sardalya yağına bulanmamış sülünezle, sonrada acemilik de Lütfen yani..
Sedat Mercanlar hakıkaten akşam bahsettigin kadar guzeller.. Seni ve ekipdeki tum arkadasları tebrik ederim..
Hadi bakalım.Ama foçada kefalle sarpadan başkada bişey yok.Soldaki burunun en ucuna geçip koy tarafına doğru atın.İri sarpa ve kiloluk kefaller var.
ettim bahsettin taraflar taşlıkmış,oralarda kıbrıs oltası satılıyor sanırım Kefal için bire bir bir takım.Temin edebilirsem şansımı denerim fakat dediğimiz gibi balıkavı org değil bu olay.
Doğrudur.Oralar tamamen taşlık.Şamandralı oltayla av yapabilirsin.Biz gece bilmeden kurşunluyla avlanalım dedik.Bütün takımlar suda kaldıAma şehire gidersen liman levrak kaynıyo o ayrı.Taş-kayada yok