arkadaslar ben kayseride oturuyorum. kayseri civaririnda nerelerde ne baliklari turuyorsunuz beraber paylasalim ben kayseride yeniyim
Merhaba hoş geldiniz kayserili olmayanlar gelmesin mi : ) imza ayarlarınızı yaparsanız çok iyi olur aramızda daim olmanız dileğimle..
arkadaslar saolsiniz hepiniz arkadasimsiniz. siteye yeni kayit oldum. endüstri mühendisiyim aslen kirsehir kamanliyim kayseride oturuyorum memlekette çok imkan oluyordu kayseriye geldigimizden beri baliga gidemedim. son bi kaç haftadir aklima balik tutmak geldi biraz resim falan bakayim dedim bu site karsima çikti suan dayanilmaz bir hal aldi içimdeki balik tutma duygusu sitede o eski günlere tekrar gittim. yarin memlekete kaçiyorum bir hafta yokum insallah gelince tuttugum baliklarin resimlerini videolari sizlerlede paylasirim. kalin saglicakla
MERHABA ARKADAŞLAR Ben muğladan yeni aboneyim her ne kadar balıkçılığı sevsemde fazla bilgili değilim bana takıldığım konularda yardımcı olursanız sevinirim muğla civarında oturan arkadaşlarla avlanmayı cok isterim
Orhan merhaba; Yeni bir olta gönüllüsü olarak Kayseride balık tutabileceğin yerler Sarımsaklı barajı: sazan - Yamula barajı: sazan-yayın - bahçecik barajı: turna Rastgele....
slm siteye vekayseriye hoş geldin.bende kayserideyim.önce tutmak istedigin balıga göre yere gitmelisin.sazan istersen baraja çıkabilirsin.turna istersen bahçecikbarajıve kaynar tarafına gitmelisin.sana bol avlar.tanıştıgımıza memnun oldum.belki birgün bir avlıkta karşılaşırız.yada ikletişim adresi verirse sana ulaşmaya çalışırız.kolay gelsin
Arkadaşlar bende kayseride yeniyim.Ama görev nedeniyle hafta içi kırşehirdeyim. Kayseride balığa gitmek istiyorum. Nerelerde nasıl avlalabileceğimiz hakkında fikri olan var mı? Anladığım kadarıyla medrese sende yenisin kayseride. Belki bir cumartesi arkadaş olabiliriz. Şu anda kayseideyim ve kesikköprü civarına gidiyoruz. Ama pek zevki yok işin. Yakalıyamıyoruz. Tutan çok var, ama hepsi de tırıvırı kullanıyor, hemde jandarma binasının gözü önünde.... Bakalım bu sefer kelebek ve yapay balıkla gidip at-çek yapacam belki bişeler yakalarız...