arkadaşlar bu sabah havanın mükemmel olduğunu gördük ve arabaya atlayıp balık tutmak için mekanın yolunu tuttuk.hedefimiz zarganaydı.bir yeri denedik olmadı.bizde limana geçmek üzere arabayla şehrin yolunu tuttuk.ancak dönüşte arabamız kaldırıma çıkıp savruldu ve çok kötü bir durumla sonuçlanabilecek kazayı arakadaşmın direksiyon hakimiyeti sonrasında ve şansımızla atlattık.almayan allah almıyor canı.ama epey moralimiz bozuldu.içim fena oldu eve gelince ve balıkavi.net teki dostlarımla paylaşmak istedim.arkadaşlar ölüm çok yakın.arada böyle kazalar hatırlatıyor işte.
amin hiçbirimize göstermesin ilhan.içimde sıkıntı oldu ve paylaşmak istedim.uyurum şimdi yapacak bişey yok.geçen geçti sadece şükrediyorum.
forumda bundan sonra yakaladığım güzel balıklarla ilgili konu açmak dileğiyle.bulent dostum sana da teşekkürler.ben uyuyayım biraz....
Geçmiş olsun, sürücü arkadaşa da tebrikler soğukkanlılığı elden bırakmadan araca hakim olabilmiş. Bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir, aman dikkatli olalım. Bizim şirkette sürücü eğitimcisi olan arkadaşımın birkaç önerisini paylaşmak istiyorum : * Uykusuz, yorgun, üzgün ve öfkeli iken araç kullanmayın. * Yola çıkmadan önce mümkünse sebze ağırlıklı yemek yiyin, ymeekten hemen sonra yola çıkmayın. * Çok uzun süre direksiyonda kalmayın, 1,5-2 saatte bir durup araçtan inerek yürüyün, kollarınızı açıp kapayın, derin nefes alıp verin. * Yolda su kaybetmeyin, su için. * Aracınızın havalandırması hep açık ve en az 1 konumunda olsun. İçeriye sürekli temiz hava girsin. * Müziği yüksek sesle dinlemeyin. * Sakız çiğneyin. * sigara içmeyin. Gerçi bu öneriler kamyoncular için ama farketmez, ben denedim binek araçlarında da işe yarıyor Daha güzel anılarda görüşmek üzere. Rasgele
tüm mesajlara teşekkürler.katmak istediğim bir nokta var.benim ehliyetim var ancak araba kullanmıyorum sebebi ise dalgın olmam.en büyük düşman dikkatsizlik oluyor.bu konu kapanır ve yakaladığım büyük balıklarla fotolarımı yayınlarım inş bir gün.allah yenisini göstermesin hiçbirimize...
denizi seyrtmiyordunuz değilmi giderken. bende sahilde bir kaç kez uçuyordum suya balık oynuyomu diye bakarken
emre kardeş çok geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. dediğin gibi ölüm çok uzakta değil hemen yanımızda bende bayram dönüşü bir kaza atlattım ama ne atlatma. ne olur dikkat edelim...
Büyük geçmiş olsun.. Sizi anlıyorum. Çünkü bizde bayram dönüşü susurlukta çok ciddi bir kaza atlattık. Takla atmamıza ramak kalmıştı, Allah korudu. Arabayı Bursa da bırakmak durumunda kaldık. Az daha perte çıkıyordu, arbada bizde... Hayata pamuk ipliği ilebağlı olduğunuzu o an anlıyorsunuz. Allahım herkesi korusun..