Selam arkadaslar.Su an ben kazakıstanın baskentı Astanada bulunuyorum. Gecen pazar soyle cıkıp bır dolasayım dedım.Yanımda santiye sefi de var dolasırken abi gel nehirin üstünde yürüyelim dedi.Tamam dedim. Beraber buz tutmus nehirin üstüne indik.Garip ve hos duygu idi.İnsanlar kayıyorlar geziyorlar buz tutmus nehrin üstünde. tabi benim asıl meraklandıgım balıkcılardı :D Birinin yanına gittik.Buzu delmis derme catma bir oltayla avlanıyor.Bir elinde olta bir elinde votka :D beklerken cekti oltayı 7 - 8 cm lik bir pullu.Bizim adana da yanlıslıkla oltamıza geldıgınde bak bı daha gelırsen senı yerım dıyıp bıraktıgımız balıklardan :D santıye sefıne sor bakim omer ( henuz ruscayı cok ıyı konusamadıgımdan ) sadece bu balıktanmı var burda diye. adam evet dedı bende yokmu buyuk balık tutulacak bır yer buralarda dedım. Guldu bıyık altından,sen balıkcımısın dedı bana,bende gulerek telefonumdan derya kuzularının resımlerını gosterdım. Adam hemen votka sısesını uzattı neyse ayıp olmasın dıye cektık bır yudum. Rasgele dedim. :D :eek: adam suratıma oyle bır bakıyorkı.Bizim ömerde abi adam rasgele den ne anlar dedi. Bende yav ben insanlıgımı yapayım da o ıster anlasın ıster anlamasın.:D Sırf deneyim olsun diye bir gün buzu delip balık tutacagım orda ufak olsun tutar sever gerı bırakırım.Herkese selamlar saygılar RASGELE :D