selam arkadaşlar abilerim ablalarım on günlük kazakistan ziyaretim sona erdi ve yeniden anavatanımdayım ne yazıkki bazı aksiliklerden dolayı balık organizasyonunu orhan abimle birlikte gerçekleştirememiş olsamda yakında tekrar gideceğim o zaman affetmek yok tabiki. şimdi herkezin huzurunda bana yol ve ev arkadaşlığı yapan arkadaşım murat'a, tüm ihtiyaçlarımı karşılayan sedat arkadaşıma, her gün ayrı ayrı çeşit yemekleri üşenmeden yapan sedat arkadaşımın eşi nalan hanıma (arkadaşlar keşke yanımda olsaydınızda nalan hanımın yemeklerinden bi tadabilseydiniz) ve dünya tatlıları kızları jasmina ve amelaya çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum. ve gelelim sonuca arkadaşlar oradaki vaktim hep yollarda geçti o yüzden çekebildiğim bazı fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim buyrun bakalım beğenecekmisiniz. :D :D :D :D [IMG] kazakistandaki almaata şehrinden bişkek ve taraz şehrine giderken yoldayız sol taraf dağlık sağ taraf alabildiğine düzlük ve yol tamamen 500 km ve yolda birtane tepecik ve viraj yok [IMG] yol arkadaşım murat'la sigara molası vermiştik. [IMG] buda kazakistan kovboyu. [IMG] kazak mezarlıkları [IMG] taraz şehrindeki akarsuda balık tutmaya çalışan balıkçılar (biz tutmaya gidemedik ama bi sonraki gidişimde affım yok)