Av yeri: Keban Barajı Pertek Tarafı Takım : Dip oltası Yem: Gümüş balığı 20 eylül tarihinde sabah 6:50 sıralarında elazığdaki dayım çekmiş bu balığı. Kendisinin internetle arası fazla iyi olmadığı için ben ekliyorum. Onunla daha önceki avlarımız zaten sitede var. Bence çok güzel bir aynalı.. Bu arada balık 12,5 KG geliyormuş.
dayınızın eline sağlık misinayı ne çekmiştir o balık biz malatyada böyle balığa hasret kaldık malatayada gümüş balığı ile avlanan duymadım gümüş balığı acaba canlı mı dip oltasına takıldı biraz daha açıklama yaparsanız sevinirim ...
Dayımlar gümüş balığını avlandıkları yerden canlı olarak 10 metrelik çok ufak gözleri olan bir ağla 10 dkda çıkarıyorlar. Yani canlı olarak takılıyor.
2/2 Numaralı Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ Yayımlandığı R.Gazete: 21.08.2008-26974 Tebliğ No: 2008/49 2/2 Numaralı Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Yayımlandığı R.Gazete: 05.11.2008-27045 Tebliğ No: 2008/61 o) Yemlik uzatma ağı: Uzunluğu en fazla 3 metre, yüksekliği en fazla 1 metre, göz açıklığı en fazla 28 milimetre olan, sadece canlı yem yakalanması amacı ile kullanılan fanyasız uzatma ağını, Merhaba Murat Arkadaşım Yemlik uzatma ağı 2/2 Tebliğde yukarıdaki gibi tanımlanıyor. Lütfen dayınıza bu bilgileri aktarırmısınız. Saygı ve Sevgilerimle