Merhaba Faroz Limanında gece mavrusa gittiğimde kefaller zıplayıp zıplayıp duruyordu. Onları nasıl ve neyle avlayabilirim ???
Bence hedef olarak o kefalleri o kadar telaşlandırıp zıplatan şeyin peşine düşsen daha doğru bir seçim yapmış olursun. Tabi yok ben illa ki kefal yakalayacağım dersen o başka, kefalle ilgili birçok konu mevcut onlara göz atman yeterli olacaktır.
yemin ett wallahhmıı wooowww warya manyakk atlıolar ha heytt hemen dalıyorum yarın akşam silikon yemlerle oraya gece karanlıgında yakalayabilrmiyim acaba ? lewregi
Merhaba.Daha once bir konuda kendi fikirlerimi belirtmistim ama simdi hangi konuda oldugunu hatirlayamayacagim. Ama sunlari soyleyebilirim.Palamut icini balikcilardan kolayca ve ucretsiz olarak temin edebilirsin.Palamutun bagirsak kisimlarini birkac kilo avlanacagin yere serp.Sonra ignelerine palamutun cigerlerini tak ( ignenin ucu gorunmeyecek sekilde) ve suya indir. (samandrali takim degil,2-3 yada 4 igneli bir dip takimi) Hafiften gerdir ve bekle.Balik vurdugundada tasmala. Ben daha once Istanbul dan bu yontemle sayisiz kefal avladim.Bunlar benim dusuncelerim ve kendi kullandigim bir kefal teknigi.Tabii ki burada benden daha iyi bilen ustalar var ve eminim onlarinda soyleyebilecegi birkac teknik vardir.Dedigim gibi bu yontem benim kendi kullandigim yontem ve hic bos cevirmedi beni Bu arada yanlis anlamada su "w" harfleri guzel Turkcemizde yok be kardesim Hadi rastgele...