arkadaşlar kendimkefal tutacam nasıl yemeneyemine gelecek uzman arkadaslardan resimli cevap ekmeyi nasıl takmalıyım?
oncelikli olarak imza ayarlarini yapabilirsin. Isim dogum yili yer mevki gibi bilgiler vs. Gelelim kefale. Buyuk kefal tutmanin benim bildigim bir tek yolu var. Kibris oltasi. sarap mantari gibi bir mantarin uzerine ekmegin kabugu ice hamur kismi disa gelecek sekilde sar. sirali dizili 10-14 igneyi o ekmegin uzerine sar. igneleri duzelt son ignenin sapini mantara sapla ki acilmasin. kefallerin oldugu yere at. Simdi balik bol oldugu icin kefal tutmuyorum ama yazin balik olmadigi donemlerde legen buyuklugunde kefalleri bu yontemle yakaladim.
Hoşgeldin Arkadaşım öncelikle hoşgeldin. Profiline girip imza ayarlarını yapabilirsen sitedeki ustalarımız sana yardımcı olacaklardır. İmza ayarları mesajımın altında yazdığı şekildedir. Ad-soyad, doğum tarihi, şehir bilgisi v.s. Ayrıca arama bölümüne kefal yazarak ordan da bilgilere ulaşabilirsin.
Buraya selamsız girilmez ! Kefal ve diğer balıkları nasıl tutacağınızı, nasıl olta gerektiğini, hangi yemleri kullanacağınızı... ve buna benzer yüzlerce sorunun cevabını buradaki arkadaşlardan alabilirsiniz. Ancak; soru sormadan önce, mesela, bir "merhaba" deseniz, ve herkesin yaptığı gibi kendinizi tanıtsanız nasıl olur? Neredensiniz, kaç yaşındasınız, adınız nedir...? bunları bilmeden size nasıl hitap edeceğiz? Lütfen sol üst köşedeki "Profiliniz" yazan linki tıklayıp gerekli bilgileri ve her mesajınız altında gözükmesi gereken "İmza ayarları" nızı tamamlayın. Teşekkürler.
sayın oozzi üstadım, Şu ana kadar formda toplam 4 mesaj yazmışsın..ısrarla da imza ayarları konusunda bir gelişme ne yazık ki sağlayamamışsın.. bu şartlarda hangi konuda ne yardım istersen iste sanırım sonuç alamayacaksın..ayrıca imla kurallarına elden geldiğince biraz daha özen göstermen gerekir.. sevgiler seninle olsun ,rastgelsin..
Sevgili Bülent Bunun yanı sırasa bizlerden bilgiyi arkadaşımız özellikl resimli ve anlatımlı istemiş. En çok buna içerliyorum Her şeyi hazır istiyorlar. Araştırma geliştirme alışkanlığı yok. Ondan sonrada 2-3 ay uğranmaz siteye. Bizler burda sanki amme hizmeti veriyoruz. Ardından da eleştiri gelir bizlere birde.
kefal konusunu şartlar yerine getirilene kadar kapatalım dostlar.. boşuna bu topiğin reytingi artmasın)
bence daha vahim olanı, bu tür giriş yapan yeni üyeler ti'ye alınıyor (başta ben ) sonra birçok arkadaş birbirimize ters düşüyoruz özür dileyelim, yok ya dilemeyelim, usulüne uygun hizmet bekleyene amme hizmeti verilir.
ali abi kafam durdu yazdıgını benim dekoder çözemedi abi kusura bakma bir mealini yollarsan sevinirim
oozzi Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 4 ben mskl onun sifresini karısık koyduydum unuttum bunu açtım topiklerden birinde bu not var sanırım şifresini kaybetmiş küçük (12 yaş) bir kardeşimiz.. yinede iyi niyetle düşünüp öle davranalım bize yakışan da bu..))
Bence de arkadaşlar konuyu fazla uzatmalayım Sonra 4/5 şiddetinde esecekler ardından lodos, dalgalar kayaları dağlayacak üst baş sersefil balık tutmanın da zevki kalmayacak..