KEFAL GÜNLÜĞÜ-BÖLÜM-4-SEZON FİNALİ

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında gümüş06 tarafından paylaşıldı.

1. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

havalar bu kadar güzel giderken son bir kefal avı daha yapmamak olmazdı.
    ahmet şenol kardeşimden avlakla ilgili olumsuz haberler alsamda yinede
    gitmessem olmayacaktı.yılmaz ve serkan işleri dolayısıyla bu avda bana eşlik
    edemediler.mustafa kardeşimde çalıştığı için gelemeyecekti.bende daha önce
    söz verdiğim kutal kardeşimi alarak sabah 5 te yola çıktık.sohbet muhabbet
    derken 7 de avlağımıza vardık hava güneşli ama sabah serinliği içimizi ürpertecek
    düzeydeydi.oltalarımızı hazırlayıp derenin gözümüze kestirdiğimiz yerine
    doğru yol aldık.sonbahar hertarafı sarı turuncu kızıla boyamıştı bu doyumsuz manzara eşli
    ğinde oltalarımızı suyla buluşturmaya başladık.çok güzel yerler çok güzel çağlak
    lar gezmemize rağmen tek tük küçük balıklar dışında oltamızı ziyaret eden olmadı
    öğlene kadar. su aşırı derecede soğumuştu.karnımızı doyurduktan sonra çayın
    daha aşağılarına doğru yol aldık.
    öğleden sonra avlak sanki değişmişti sabah yemlerin yüzüne bakmayan balıklar
    böceklere atlamaya başlamıştı.arka arkaya güzel balıklar aldık daha önceki
    avlarımız gibi olmasada bu avımızdada bol aksiyonlu atlamalı zıplamalı kaçırmalı
    güzel bir av yaptık.15 20 arası balık aldık sadece 5 tanesini alıkoyduk.diğerleri halen
    evlerinde yüzmekteler.günün sürprizini sahte böceğime atlayan ve beni epeyce
    keyiflendiren şiraz oldu.kutal ilk defa kefal avına gelmesine rağmen gayet güzel iş
    çıkarttı.bu senenin son kefal avınıda Allaha şükür kazasız belasız keyif
    içinde geçirdik.Allah nasip ederse seneye kaldığımız yerden devam ederiz.vaktinizi
    ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.tüm dostların KURBAN
    bayramını kutlarım.sevgi ve saygılarımla.Ahmet YABACI[​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz. :)

Arkada ki farklı son bahar tonları ve eşsiz güzellikler, önümüzde ki hafta için pek aramın olmadığı kefal avına bile teşvik etti diyebilirim. :)

Turna avlarında malum Ankara gibi bir şehirde avlandığımız için çölde avlanmaktan farkı olmuyor ve ruhumuzun böyle güzelliklere ihtiyacı var. :) :)

Güzel ve hareketli sezon kapanışınız için tekrar tebrik eder, devamını dilerim... :)

Bayramınız mübarek olsun...

3. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Tebrikler av raporlarınızı merakla takip ediyordum demek sezonu kapattık :(

4. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Ahmet güzel avın için tebrik, paylaşım için teşekkür ediyorum. İş yoğunluğum nedeni ile balığa biraz ara vermek zorunda kaldım. Ancak işlerimi halledebilirsem haftaya aynı bölgede avlanmayı düşünüyorum. Bunca ısrarıma rağmen Fatih'e kefal avını sevdiremedim, ama senin rapor sayesinde sempati duymuş:) Sana helal olsun, ne diyeyim:) Senin raporun vesilesi ile herkesin kurban bayramını kutlarım.
    Sevgi ve muhabbetle kalman dileklerimle.

NOT: Bu arada Allah nasip ederse gelecek sezon kefal avlarına kaldığın yerden birlikte devam ederiz:)

5. yilmazt

yilmazt Yılmaz Taşdelen

Ahmet abi çok güzel av olmuş sizi tebrik ederim. Ben gelemesemde aklım sizdeydi :) sezonu kapadık. seneye birlikte güzel balık avları geçirmek dileğiyle.. sevgiler ve saygılarımla

6. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

fatih kardeşim kefal avı gerçekten çok keyifli birde avlağın güzelse keklik sesleri kuş sesleri arasında mest olursun.birde suya düşen böceğini atar atmaz yakışıklı bir kefal aldımı değme keyfine.bence sen kefal avını yabana atma yeri gelir turnadan daha çok keyifli olur.kesikköprünün kapulukayanın bozkırından kurtul birazcık.kefal raporlarını bekliyorum.:) sevgilerimle.iyi bayramlar.

7. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

artık sıra sizde tatlı su avları yavaş yavaş biter.bizde sizin deniz avlarınıza bakarız.:) sevgilerimle.iyi bayramlar.

8. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

armağan kefalin son zamanları at çek için tabiki.oranın doğasını biliyorsun ama bu mevsimde ayrı bir güzel umarım bu ara fırsat bulup kaçabilirsin.avlarımızdan karşılıklı keyif almamız ne güzel.fatih inde aklını çelmeye çalıştım ama ne derece etkili olur bilemiyorum.:) bayramını tekrar kutlarım.Allah nasip ederse seneye ne zaman istersen kefale kaçarız.reeling sevgilerimle.Allaha emanet ol.

9. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

yılmazcığım Allah nasip ederse daha çok beraber avlanırız.senin yokluğunu hissettim angarya işler hep bana kaldı.:) sevgilerimle.iyi bayramlar.

10. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    muhteşem görüntüler işte huzurun ta kendisi... Balıklar da şahane tebrikler harika bir rapor emeğinize sağlık...Rastgele

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler güzel balıklar yakalamışsınız:) balıklar hadi balığa gidelim türünde güzel gözüküyorlar :) maşallah.. manzarada çok güzelmiş:)

12. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Ahmet tabi tebrik ederim balıklar çok guzel... Hele o manzara on numara bu şehir ortamından uzaklaşmak için tercih edilesi bir yer teşekkürler bu güzellik için :)

13. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

beğenmenize sevindim.resimlerle içinizi biraz ısıttıysak ne güzel.sevgilerimle.iyi bayramlar.sevgilerimle.:)

14. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

teşekkür ederim beğenmenize sevindim.biraz balık biraz doğa aşkına düşüyoruz yollara.sevgilerimle.iyi bayramlar.:)

15. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

sedat kardeşim soğalasın bu güzellikleri ve nicelerini yakışıklı balıklarla yaşarsın inşallah.iyi bayramlar.sevgilerimle.:)

16. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Teşekkürler abicim inşallah.. :)

Hayırlı bayramlar :)

17. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Ahmet abi maşallah. Güzel olmuş avınız. Bu sene ve geçen seneden edindiğim tecrübe ile artık sezonu kapattım. Seneye haziran gibi ziyaret ederim galiba. Kefalin en sevdiğim zamanıda temmuz ve ağustos ayları.

Ömrümüz yeterse seneye bakacaz artık. Dahada irilerine inşallah.

18. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Doğa, balık, avın hikayesi hepsi çok güzel...
    Tebrikler...
    Bu sezon çok istememize rağmen grup halinde kasna avı kısmet olmadı. Armağan'ın sözü gelecek sezona devretti gibi duruyor ;)

19. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

bende sezonu kapattım artık kefalde kar ve yağmur durumuna göre seneye bakacağız belki erken belki biraz geç açarız.bu sene keyifli avlar yaptık.darısı diğer yıllara.Allaha emanet ol.sevgilerimle.iyi bayramlar.:)

20. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

öncelikle teşekkür ederim.kefal avı benim en sevdiğim avlardan.birde güzel dostlarla yapılırsa keyfine doyum olmaz.seneye nasip olursa kaldığımız yerden devam ederiz eklenen dostlarla.sevgilerimle.bayramınızı da kutlarım.:)