Iyi bakalim.Bizde yaz'a kadar sabredecegiz senin raporun icin. Cevatcim unutma : burada ogrendigin ornek avciligi sende arkadaslarina,kucuklerine ve hatta buyuklerine ogret.Ogret ki ; ileride seninde cocuklarin guzel guzel balik tutsun,bu hobiye sarilsin bilincli bir sekilde.Bunu soylememin sebebide su : o tur yerlerde (benim memleketimde sana yakin ve benim memleketimde bilincsiz avcilik oldugu icin soyluyorum) bilincsiz avcilik cok yaygin.Gerek kara avciligi gerekse su da avcilik. Onun icin buradan herseyi iyice ogren ve ona gore avlarini gerceklestir-gerceklesttir. Hadi rastgele Aydin Efesi
Nazillili Beyoglu! Yaptigim avlarida raporlarini da buradan guzelce takip edebilirsin,eski raporladiklarima bakabilirsin.
Abisi ben coooook uzaklarda yasiyorum Malzya da yasiyorum ben.Sahtelerim hakkindaki dusuncelerin icin tesekkurler
Beyoglu.Bir konu icinde hep ikimizin diyaloglari var Yanlis anlamada bu dogru birsey degil Sadece ikimiz konusuyoruz iyi degil Evet tabiikide cikiyor.Denizden cikan cogu urunlerin tadi da guzel oluyor zaten bana gore Rastgele...
merhaba kefal avına gideceğin yerde akıntı sahile doğru akıyorsa ve balık oltaya takılmadan senin sarma yaptığın yemler sahile vuruyorsa sarma ve iğnelerden 2 mt geriye kadar misinaya çadır kazığı bağla ve suya göğüs hizana kadar gir ve o kazığı dibe bırak, bu yöntem sayesinde yemlerin sahile sürüklenmemiş olur ve yem belli alanda gezer. diğer arkadaşların yazdığı yöntemlerede sonuna kadar katılıyorum, bu yöntemi eğer sarma yem yapıyorsan ve o yem sahile sürükleniorsa kullan. dörtyolda avlandım bu yöntem işe yaradı. rastgele
Şu kefal aklıma yattı,yeni avcıyım tecrübe yok. mesela bir saat beklesem olduğu yerde olta dursa gelir mi acaba
Peki bir saat icinde gozun hep kamista olabilecek mi ?Hic mi biryere dikkat etmeyeceksin,hicmi biryere bakmayacaksin? Insanin gozu kararir pat diye duser yahu Demek istedigim su ki ; yem bazen kolay dagilabilir.Dagilmasa bile suyun durumundan dolayi yemde ufak tefek deforme olabilir. Bundan dolayi arasira kontrol etmende fayda var Rastgele...
Bence bu konuyu bastan sona oku ve benim soyledigim teknigi mutlaka dene. Herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim bu teknigi. Bende birzamanlar kefalciydim Simdi isi buyutup canavar gibi baliklarin pesinde kosuyorum gerci ama kefal tecrubelerim oldukca fazla Rastgele...
Evet, konuyu okudum, ilgimi çeken palamut ciğeri ve bağırsağı oldu bir de kefal avından bu yemlerle boş dönülmemesi.Hafızama aldım Teşekkürler,... Size de rastgele