Haaa şu adrasan tarafında havanı..... sonu(!) karardıda sahil güvenlik gelip zaten sizin balık tutacağınız yok,içinizde bi balık tutan burak,oda iki tane tutmuş,fırtınada tekneniz batmasın hadi gidin artık dediği zaman.Hatırladım
Bakalım.Babayı kandırırsam izne ayırıp getirmeye çalışacam oraya.Kuzu tutturmazsan sana bu dünyada levrek yok.Barbunmuş.Pehhh Ben onu yem diye kullanmıyom artık.
Yav sonrada iş evlilik.Erteledikçe ertelenecek Zaten kasım gibi anca alırlar dediler ama bakalım.3 eylülde yoklamam var
olm zaten dönem öyle kasım yoklamasında alırlar aralık başı gidersin. oda uyar kuzu sezonu geçmiş sayılır
Sevgili dostlar herkeze tesekkurler. Yer olarak avcilar sahilden attim. Kucukcekmeceye dogru lunapark, gokart pistinin orda. Igneler dediginiz gibi buyuk beyaz igne. Mantari ekmegin ortasina yerlestirip igneleri sikica sardim uzerine. Balik oltayi sarsiyordu ama sanirim aradan ekmegi didikliyordu sadece. Hatta ekmek su ustunde oldugu icin cirpidiklarini bile gorebiliyodum Sanirim problem baliklarin ufak ognelerin buyuk olmasiydi. Cunku yanimdaki abi bunlar ufak dedi, gumustur bunlar dedi. Ama ilk defa baligin oltayi salladigini hissettigim icin yinede cok zevk aldim Bu hsonu ayni yere tekrar gidip yine sansimi deniycem. Yanimda duran abi Mirmir da cikar dedi. Kefal icin kullandigimiz iki igneli kurtlu dip takimi onada kullanabilirsin dedi. Onuda deniycem
Ekmek icini hamur yapip takmakta zorlandim. Istedigim sekli veremiyorum ve cabuk cikiyor igneden. Direk undan hamur yapip bunu kullanabilirmiyim?
slm merhabalar abi ben ömer avcılarda oturuyom ve nerdeyse hergün balıga didiyom size kefal hakkında bir tavsiye vereyim dedim ben tekımını bir şamandıra ve 2 metre mesafe verdikten sonra 10 tene igneyi ard arda baglıyorum ve o igneleri ekmege sarıyorum ignelerim büyük vede baya verimli oluyo balın açma ihtimeli olmuyo yani mantara sarmıyoyum mantar balıgı korkutuyo bide kefal çok kurnaz o neden den böyle bişiye başvurdum.2 hafta içinde nerdeyse 20 ye yakın kefal aldım hepsi de büyüktü isterseniz resimlerinide koyabilirim
bana sorarsanız vuran balıklar çok küçük oldugundan takılmamışlardır büyük balıklar gözlemlerime göre seri halde vuruyo ekmege bi vuruyo 5dk sonra bi daha vuruyo ileryadır onlar bir balıkçı diğer balıkçıyı ancak bu kadar teseeli eder bide şu kurt işi çıktı balık ekmege ugramaz oldu hayırlı ramazanlar...