Evet hoş bi gündü.Gridanın methini duymayan yoktur herhalde ;ama henüz tadamayanlar vardır.Bkz:ben Umarım daha büyüklerini tutmak nasip olur dediğiniz gibi.Teşekkür ederim,saygılar..
Teşekkürler Doğan ağabey.Evet evet haddimi biliyorum ben O küçükken oluyordu,demek heveslendirmek içinmiş.Ben başladım o bıraktı bu kez.Baktı oğlan aklını balıkla bozuyo tamam dedi bu iş oldu,bana eyvallah... Sağlıcakla kalın,saygılar..
İnşallah inşallah Efe kardeşimizin de raporlarını okuruz burada Sağ ol Fatih ağabey iyi dileklerin,selamın için.Saygılarımla...
Tabi tabi ekstra olarak belirtmedim ama en son fotoğrafın üstünde"evinden saliseler önce" yazmıştım.Diğer ihtimal söz konusu bile olamaz.Teşekkür ederim tebriğiniz için.Saygılar..
tebrikler Bahadır kardeşim,bu gün aklım da olan yer den kefal haberi gelince sevindim bir iki güne damlarım oraya kefal için paylaşım için teşekkürler
Bahadır, yine çok güzel bir rapor, çok teşekkürler. Pederinizi de tebrik ediyorum; harika kefaller (bir iki ay içinde ben de böyle iri kefallerin peşine düşebilirim ). En iyi dileklerle ve rast gele..
Teşekkürler Kadir abim,mazide kefal yatınca pabucu çabuk dama atılmıyor işte.Bu av bana en az 1 sene gider şimdiİnşallah sen de alırsın şöyle irisinden kefaller ,rastgele.Saygılar...
İçten dileklerin için teşekkür ederim güzel abim.Levrekler kıskanmasın sen kefal peşine düşünce.. İnşallah trofe kefal raporları okuruz usta ellerinden.Sağlıcakla kalınız,saygılarımla...
hayatımın en büyük kefalini sizin arabayı bıraktığınız yerden tutmuştum kıbrıs sarması ama ölü alabalık takılı idi sepete 2 buklum dirdi ha öyle baba kefal çekmişim ha levrek çekmişim 2 side aynı zevki veriyor bana,lezzeti dahil açıklar dan gelen kefal in tadı da bir başka oluyor
bahadırım kefaller muhteşem büyük olan kaç gram yada kilo merak ettim babanıda uzun bi zamandan sonra götürmüşşün keyfine diyecek yoktur kankim daha bereketli avlar geçirmen dileğiyle hoşçakal
Sorma ya babam eski günlerine döndü de bende ne uyku kaldı ne bir şey.Bana kalırsa 1.4kg civarı 1.5e yakın fakat babam 1.2 civarı olduğunda ısrarlı.Emin olamıyoruz,teşekkürler kardeşim daha büyükleri sana rast gelir inşallah...Görüşmek üzere