Pazar günü dostlarla gerçekleştirilen avdan bi kaç kare Ahmet (gümüş06) sen yoksun diye iriler benim oltama atladı. yeni oyuncaklarım güzel iş çıkardı yozuri mametanlar kendilerini ispat ettiler. daha iyi avlar sizlerin olsun.. Yer : bende bilmiyorum yabancısıyım. Sahteler : yozuri mametan ,rebel,strike pro
kendim tutmuş kadar keyif aldım serkancığım.bayramdan sonra yeni sahteleri birde biz yüzdürelim beraber. eline sağlık.çok şık olmuş.
Tebrikler çok güzel kefaller rica etsem ekipmanınız hakkında bilgi verebilirmisiniz kamış kaç gr atar, makine, misina gibi..
Güzel balıklar tebrikler.Arasıra biz de gidiyoruz tatlısu kefali avına fakat yakaladıklarımız hep 15-20 cm arası.Haliyle hepsini de geri bırakıp eli boş dönüyoruz.Böyle büyükleri mi yok,yoksa bizde mi bi iş var anlamadım
Tebrik ederim. Balıkları akıntılı yerlerde mi aldınız yoksa durgun yerlerde mi? Ben bir türlü çözemedim bu balıkları.
Serkan tebrikler, güzel av, güzel sahteler. Kasna'nın tadını bilmem ama avı benim için çok özeldir ve çok keyif alırım. Sağlıcakla kalman dileklerimle. Rastgele.