Arkadaşlar 12 Temmuz 2008 sabahı Kemerde Crystal Hotel'e giriş yapıcam.Yaklaşık olarak 1 ay boyunca eşime fethiye baskısı yaptıysamda kadının fendi erkeği yendi atasözümüzün ne kadar yerinde olduğunu bir daha anladım.Bu taraflarda ben nasıl balık yakalarım bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim.Zira ailecek gittiğimiz için (Dadımız bile dahil ) oltayı deniz yönüne sallamaktan başka seçeneğim kalmıyor.Şu garibana bir yardımcı olunda bari zamanı öldürmesi kolay olsun.
Etti etti etmedi bir aile faciasına sebebiyet vermekten bir ömür boyu maneviyen huzuru bulamaz.Yok baktım ki şartlar balık olayına müsade etmiyor abi o zaman Elalem ne derse desin hadiiiii hadiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii İnferno senin first aura benim
slm herşey dahil otellerde sadece ski paraşüt ücretli kanolar ücretsizdir hiç kanodan avlanmadım ama sabah erken su sporları uyanmadan algit bişey olmaz
slm ya arkadaşlar 12 temmuzda sabah 4 te denize girer en geç sabah 8 de denizden çıkman gerekir tentesi yokki bisikletin yada kanonun onun için dedim