Selamlar, Kemerburgaz'da kuru mısır,kuzu yemi,civciv yemi,küspe vs alabileceğim bir yemci/zahireci bilen var mı acaba ,adresini tarif edebilir mi?
Teşekkür ederim,çok acil değil Aytekin abi,yavaş yavaş yemleme yapayım diyorum,Kemerburgaz'dan geçtiğim için oralarda vardır heralde diye düşündüm,Eminönü'nde çok pahalı satılıyor,Sultançiftliği'nde de var sanırım değil mi?
sakın eminönünden alma hem oranın mısırına yazık edersin o mısırlar yemlik değil tohumluk istiyorsan ben bir ara sana istediğin kadar alıp getiririm veya benim yengem kemerlidir senin için kemerin neresinde yemci var öğrenirim
Hem tohumluk hem de çok pahalı demek Olur mu öyle şey abicim zahmet olur,bulamazsak ben oraya gelir toptan alırım.Sen yine de bi sor abi ,yardımın için çok teşekkür ederim
K.burgaz merkezde Jandarma karakolunu geç turşucular falan var onların ilerisinde Ortada göbek kavşak var Kavşagın hemen yan tarafında av balık malzemesi satan bir bayii var Ona sor o tarif eder Hemen biraz içeride 100 metre falan çok yakın Bilmem yeterince açık oldumu
Oldu Mesut abi, çok teşekkür ederim.Bahsettiğin kavşağı biliyorum ,gerisini de bulurum herhal,tekrar teşekkürler.