Cumartesi akşamından yine envayi çeşit takım taklavatla Kemerburgaz'ın yolunu tuttuk.Sonuç yine aynı 1 tane 2 kiloluk 4 tanede 1'er kilo civarı aynalı.Büyük balığa hasret kaldık.Her hafta aynı yere gidiyorum aynı yeri yemliyorum ve geri dönerken en az 1-2 kilo mısırla yemliyorum avlağı ama büyük balık yok hala.Yemlediğim yer hemen kıyıda sazlıkların 20 metre uzağına doğru.Büyük balıklar sazlıklara hiç uğramaz mı? Oltaları nereye atmalı? Lütfen yardım...
1 tane 2kg 4 tanede 1kg vallahi cok iyi av tebrikler...ama anlaşılan bir tane olsun tam olsun diyorsun...daha önceki av yazını okumuştum ve yanılmıyorsam hamurla avlanıyorsun...bence kuru mısıra dön ve botun varsa gölün en derin noktalarına doğru yemleme yap gezer kurşun ve boili olta takımındaki iğne ve yem takma sistemini kullan...yaylı olta takımındaki gibi sürekli bir vuruş bekleme yalnız vuran balık emin ol istenilin limitlerde olucaktır rastgele...
arkadaşım boili yüksek protein iceren ceviz büyüklüğüne yakın hamur toplarıdır...ama benim yukarıda bahsettiğim bu hamur toplarının iğne bağlanırken yanında uzantı olarak bırakılan misinaya boili yerine mısır takmaktır...ayrıca bu konuda daha fazla bilgiye ve resimlere sazan avı altında acılan konulardan ulaşabilirsin....
selamlar harun ustam (boli) yabancı ülkelerde bolca kullanılan bir sazan yemidir tabiki balığın bu yeme alışması lazım oralarda çoğunluk olarak hep bu yemi kullanırlar hemde düşünülmeyecek kadar çok şekilde yem bu
sazlıkların yanına değil de derin yerini öğrenip bu barajın orasını yemle yıne de 2 kg luk tutmuşsun bunu tutamayanlar da var bu aylarda bırde fazla yemlememekte fayda var yem olarak kullandığın yemi yarı yarıya azalt avlandığın yeri de burada paylaşırsan memnun olucaz kemerburgazın tam neresınde bu yer akpınar köyunden gidilen baraj mı bu yer
fatihcim bu sene 3 sefer gittim gole 3 de husran ben ne yapayımsen gene iyisin şükret benim gibi boş gelmedin not:sana ozelden bir msj attım bir bak birkac gün oldu