Selamlar,kendi yaptığım olta malzemelerimin fotoğraflarını paylaşıyım dedim umarım beğenirsiniz. Bunlar son yapmış olduğum hassas şamandıralar.Şişe mantarı, kürdan ve oje kullandım. Bu da geçen yaptığım döner kaşığım henüz denemek kısmet olmadı.
erdem şamandıralar çok güzel olmuş meps'te güzel görünüyor ama denemek lazım umarım bu malzemelerle güzel balıklar yakalarsın
Hepinize çok teşekkür ederim. Sağol abi inşallah yakalarım.Meppsi akvaryumda denedim bana güzel göründü ama bakalım balıklara da güzel görüncek mi Mantarın normal boyutu zaten abi,yaklaşık 4 cm.Fotoğrafta büyük görünmüş olabilir.
Erdem ellerine saglık bende senin gibi bir sürü şamandar yaptım. yanlız sana tavsiyen özellikle dere de /denizle baglantılı olan derelerde..kefal avlarken ki yapıyorsan.şamandranın suyun içinde kalan kısmı kısa olsun en fazla 2 cm....sag/sol çekişlerde suyun içinde engel teşkil etmemesi açısından... kolay gelsin
umarim ugrasin guzel sonuclar verir, eline saglik. rastgelsin de baliklarinin da fotograflarini gorelim buralarda
Çok doğru söylüyorsun Muvaffak abi,derede beyaz olanları kullanıyorum 1-2 cm suyun içinde duruyor ,mantarın beyaz olması hem rahat görünmesini sağlıyor hem de kefal gibi uyanık balıklar için bir önlem ;ekmek hesabı Teşekkürler.Balıkları yakalıyım onlar da gelicek buraya
hepsi güzel görünüyor eline sağlık yakında seri imalata geçersin inşallah birde patent aldınmı tamamdır kendini kurtardın demektir
Erdem ellerine saglik, devam et boyle buluslar yapmaya. Ben sana ornekler gonderebilirim. Bundan sonra yapacaklarinda alt cubugu paslanmaz celik tel kullanirsan daha iyi olur. Selamlar
Canim Kardesim sana yardimci olmak isterdim ama ben yurt disindayim. Kalinligi inneden biraz kalin olmali. Uzunlugu 15 cm civarinda. Celik tel olmasi paslanmaz ve uzun omurlu olur. demir olmasi agirligi nedeni ile su uzerinde cabuk hareket eder dik duruma gelir aninda kancaya takilan baligi fark edersin. orneklere gelince sana iletmeye calisacagim biraz beklemen gerekecek. Bu arada Turkiye ziyaretim var dondukten sonra. Selamlar
herşey suya girdiği zama belli olacak bana göre ama eline sağlık büyük bir zevkle yapmışsın belli oluyor zaten eline sağlık