Sevgili ozan. Bu tekne işi garip. Ben kapıya bir kilit taktırmak istedim, bildiğin kümes kilidi kulplu 2 defa kilitlenebilen. Aynı kilit için Marin dukkanına gittim önce tabi cahiliz bu konuda yaşayarak öğrenyoruz. 100 EURO fiyat verdi. Karaköyde kilitçilere gittim, aynı kilit ve bir emniyet kilidini 30 TL ye aldım. Branda dan şimdilik vaz geçtik bakalım.
Süheyl abicim çok teşekkür ederim. büyük bir heyecan ve keyifle hazırladım. İnşallah aynı keyifle kullanmak ta nasip olur.
Teşekkür ederim. Epey uğraştık ama güzel bir şey yaptık diye düşünüyorum. Branda zaten kaldı şimdilik.
Evet branda şimdilik kaldı. Belki hiç yaptırmayız denize bir indirelimde. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, çok güzelmiş - maaaaşallah diyelim de nazarımız değmesin. Böyel bir teknenin masrfaı nedir ?
Teşekkürler. Teknenin kendisi hariç masrafını şöyle yazarsak 1) Motor = 5 500 TL 2) Ahşap İşçiliği = 1 000 TL 3) Ahşap Malzeme = 1 000 TL 3) Elektrik İşi = 500TL 4) Eektrik Malzemeleri = 750 TL 5) Balık Bulucu = 700 TL 6) Cam = 200 TL 7) Sertifikalı Mecburi Malzemeler = 700 TL 8) Kilit = 30 TL 9) 2 Adet Akü = 500 TL Aklıma Gelenler Bunlar. ancak Boyaya ben para vermedim tersanede yapıldığı için. Ana gövdeyede para vermedim tersanedeki eski bir filikayı aldığım için. Ayrıca biz arkadan kolla dümen sistemi kullanacağız. Eğer direksiyon dan dumen kurmak isteseydik onun maliyetide 1500-1750 TL arasında bir fiyatta.
Tekneniz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla uzun yıllar kullanın. Masraf kalemleri arasında Bağlama Kütüğü Ruhsatnamesi ile ilgili birşey göremedim. Yazmayımı unuttunuz yoksa tekneniz Liman Başkanlığına kayıtlımı değil anlayamadım.
Hayırlı olsun cidden güzelmiş çok hoşuma gitti.Tam bir balıkçı teknesiymiş yanları felan açık.Benimde hayallerim var.Bu yazın sonunda güzel bir motor 18 yaşında iyi bir ATV 20 de de iyi bir 2-3 milyarlık bir tekne inşallah.
arkadaşım hayırlı olsunteknen bende 2 tane dip sonar ekranı var onları satmak istiyorum markası humminbird wide 100 ve humminbird lcr işine yararsa uygun fiyata (150tl.) 2 sinide vercem düşünürsen telim 0531 401 17 57 yerim kartalda www.humminbird.com sitesinden orjinaline bakabilirsin
hocam hayırlı olsun güle güle kullan harika olmuş tam oltacı işi gerçekten gayet kullanışlı olta al, sırtı çek hayırlı avlar, sakın para verip branda falan alma hiç gerek yok gayet kullanışlı benim görüşüm böyle