keşan erikliye tatile çıkıyorum. orada boş durmamak için yayı,sudak,sazan av sahaları bilen varsa paylaşalım hangi yem iş yapıyor. biraz fazla istedik. am yinede teşşekürler
keşan gelibolu arası ,kadıköy barajı var , ipsalada gala gölü var , enez de bi gölet var , u.köprüde değirmenci barajı var , keşana edirne tarafından girişte pasayiğitin altında edirne tarafından giriş istikametinde solda bi gölet var zihni abi ne zaman gideceksin tatile bende yaylaya gidicem haftaya uygun olursak buluşuruz . Yayın için Eneze gideceksin meriç nehrinin denizle birleştiği yer var oralarda yayın çıkıyomuş abi
ahmet kardeş sen can simidi gibisin boçaladığımız anda çıkıveriyorsun. sonsuz teşşekürler her an çıkabilirim 5332651516 belki görüşürüz
26 yaşındayım zihni abi 20 senedir balığa giderim abim ve dayım aşıladı balıkçılığı bana benim için hobiden öte bişi tutku , hastalık kolejde çalışıyorum mesaiden sonra kaçıyorum hemen hemen her gün çok seviyorum balıkçılığı zihni abi
keşandan , geliboluya giderken şarköy sapağı var orda kavak göleti var orda yayın , yılanbalığı ve sazan var ve uzak diye fazla gidende yok keşana yaklaşık 30-40 km arasında tam bilmiyorum ama kesin balık garanti balık abimle görüştüm o gitmiş gecen hafta ufak tefek bişiler almış bilgine abi sülük,kurbağa,solucan iri takabilrisin iş yapar sazan avına gideceksen yanına fenni yem ( tavuk yemi) ve mısır al abi bi yemle ilk önce sonra oltaları at zihni abi yemlemeyi de yarım litrelik su şişelerinden al üstünde delikler aç küçük küçük içine fenni yem doldur ama fenni yemi ateşte pişir yağla karıştır vanilya at içine sona soğuduktan sonra koy şişeye ağzını kapat şişenin misine ile bağla ve sallama seklinde suya fırlat daha sonra tekrar sudan çıkartacaksın 3 -4 tane atarsan arlarında oltaları atarsın şişeden yağlar çıkmaya başlar balık kokuyu aldımı gelir emmeye başlar tabi bizim oltalarıda ziyaret eder bunu yaparsan kesin sonuç alabilirsin biz sürekli böle yemleme yapıyoruz mısırlarıda elle sallayarak atabilrisin bol şanşlar
ahmet kardeş bütün teşşekürlerim bittiricen çok çok sağol inşaalah orda bellkide görüşürüz. eriklide olca bu sen.
keşan erikli arasında keşanda göl başı var arkadaşlar tekirdağ yolu üzerinde gidişte sağda ordada sazan ve kefal çıkıyormuş bilginize
abi ben size bişi diyim kavaka 2 tane köy sığırı gelse suyu bitirir değirmenciköy barjı vazla verim vermiyor ağ atıyorlar yanlız çavuşköy barajı iyi çünkü orası kapalı kutu ne çıkacapı belli değil hem ordada yayın var fakat en iyi yayın meriç nehrinde bizim burda da oraya girmek için askeriyden yasak bölge giriş kartı alman gerekiyor