Kesikköprü 27 Ağustos

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Numan tarafından paylaşıldı.

1. Numan

Numan

Favori Kamış:
    10 bilyali Müftelif Makinalar, Müftelif Atarlarda ve uzunluklarda kamışlar. Kasnak Dip oltaları.
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg, 2,5 kg Sazan, 1,4 kg Sazan
    Merhaba arkadaşlar 27 Ağustos ailemide topladım Kesikköprüye gideceğim mevkii konusunda forumdaki eski yazıları okudum. Kaşık ile Turna'ya çalışacağım sizlerin ek olarak yapmak istedikleri tavsiyeler ve önerileri olurmu bunu sormak istedim.

Şimdiden herkese teşekkürler....

2. tancetin

tancetin Tufan Çetinkaya

Favori Kamış:
    olta,olta,olta
    En İyi Avı:
    temiz hava, muhteşem doğa,dostluk, kardeşlik
    numancığım;

öncelikle rastgele,
    kesikköprüde boğaz dediğimiz balık çiftliklerinin üstkısmına, tabi tekne ve motor varsa gidebilirsin, geçen sene siyah-beyaz sasi ile balık almıştım, su bu mevsimde az ve yoğun olduğu için açık renk sasi veya meps tavsiye ederim...
    boğazda sol kıyıda güzel piknik alanları ağaç gölgeleri var...

3. fsekerci

fsekerci

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    turna 4 kg
    numan arkadaşım,bende aynı şekilde bu hafta sonu ailemle gitmeyi düşünüyorum,
    kesikköprü-marina yada köprüköy olarak iki alternatifim var,tufan abi bu konuda ne der,
    tufan abi camiliye gelmeden bir yerden iniliyomuş boğaza,orası nasıl,gerilim hattının oralar.aile için uygun mu

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Her ikinizede rastgelsin :) Umduğunuz gibi bir hafta sonu olur inşallah :)

5. Numan

Numan

Favori Kamış:
    10 bilyali Müftelif Makinalar, Müftelif Atarlarda ve uzunluklarda kamışlar. Kasnak Dip oltaları.
    En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim Çetin Abi tavfiyelerin için. Fatih abi O yazıyı bende gördüm bulursam hemen yazarım buraya sanırım Gazi Üni. Mehmet Hoca yazmıştı.

Eğer başka tavfiyelerin olanlarda olursa memnun olurum.

İyi günler rasgele

6. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    fatih bende pazar sabah saat 04 de büyük caminin oraya gideceğim eğer orda olursan görüşebiliriz bende ailemle gideceğim bende zodıak bot ve akülü motoru var belki ordan tanırsın eğer gelirsen.saygılar selamlar

7. Numan

Numan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ercan Abi ben sizi gördüm Pazar günü :D:D:D

Sarı Taksi yokmu ondada biz vardık ailece hatta 3 -4 kere yol sordunuz. :)

8. turnaq

turnaq

eeee

eee ne oldu

merakla beklıyoz
    söyleyınde yarın 30 agustos belkı kacarız

9. Numan

Numan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ne yalan söyleyim karavana bende çelik bedenlerin azizliğine uğradım. :( Ama belki Ercan Abi tutmuştur.

10. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    slm.
    numan kardeş keşke selam verseydinde tanışmış olurduk çok sevinirdim.nerde gördün belki bakkalın açılmasını bekliyordum ozamanmıydı acaba ?selam saygılar .ha bu arada unutmadan benim araba MİTSUBİSHİ SPACE STAR doğrumu

11. Numan

Numan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ercan abi Büyükcamili'nin oraya gelmedinizmi Zodiac Boat değince karıştırmışta olabilirim. Zira Yüksek gerilim hatlarının oraya bizden 30 dak önce Mercedes Vito ile römorkta Zodiac taşıyan bir kişi yanaşmıştı yolda gelirkende konya yoluda dahil beraber peşpeşe gittik. Ben onunla karıştırdım. Ama o araba Mercedes Vito idi. :)

12. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    hayır vito değil onları bende gördüm ama büyük cami köyünün oraya gelmediler kesik köprü köyünün girişinde bakkalı telofonla aradım onu bekliyordum belki o sıra gördün diye düşündüm neyse.biz canlı balıkla gittik ama canlıyla hiç yakalayamadık ama sasiyle 55 cm lik 1 adet turna çektim bota almakta biraz zorlandım ama sonrası güzeldi benim hanım resim makinasını unutmuş çekemedim olsun yinede güzeldi insan balık tuttukça haftaya daha güzelini tutarım diye hırs yapıyo.sizede rastgele

13. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    numan ayrıca şunuda söyliyeyim ben birde akülü motor aldım bence tanışalım bi bak ondan sonra karar ver bence daha sağlıklı olur.sevgiler

14. Numan

Numan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Tamam olur Ercan abi boat için söylüyorsun sanırım bunu.

Abi birde birşey soracağım şimdi bizim gittiğimiz yer balık çiftliğinin orası doğru değilmi yani Hirfanlı Barajı oluyor orasıda ben karıştırdım. Zira tepeninin yanlış tarafınamı gittim diye Hirfanlıda Turna yok diyorlar orada kaşık attım. Hatta 4-5 tane turna yavrusu gördüm kıyıya vurmuş ölü. Doğru yere gittik sanırım değil mi ?

Büyükcamili köyü Hirfanlı barajı kıyısı balık çiftliğinin orası.

15. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    büyük camili köyüne gelmeden sola giriyorsun ve tarlada yaklaşık 3-4 km.kadar gidiyorsun ve aşşağı bayağı dik bozuk yoldan iniyorsun hemen göl gözüküyor gölün sonunda balık çifliği var öbür tarafda dediklerine göre kesik köprünün dar olan boğazının oraya çıkıyormuş ama ben gitmedim ordaki tanıştığım kişilerin dediğine göre.turna fena değil ama canlıyla çıkmadığı kesin biz 40-50canlı kullandık ama olmadı sonra sasi daha iş gördü.(bu kadar canlıyı heba etmedik suya saldık ya çoğalırlar yada göldeki turnalar gümüş yemeye alışırlar her ikisindede balıkçı arkadaşlara yarar) saygı ve sevgiler.

16. Numan

Numan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Anladım abicim çok teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler için.

Rastgele