3. sıradaki fotografı görünce dünyam başıma yıkıldı nasıl bu kadar acımasız olabiliryorsunuz anlam veremiyorum. Şaka şaka kıskandım ve azım sulandı güzel av olmuş tebrik ederim Vedat usta
Şaka ile gerçek arasındaki boşluk biraz fazla olmuş. Uzun bir süre fotoda acımazlık aradım allttaki yorumu son anda gördüm.
Valla bende şaşırdım bi anda noluyo diye bende senin mesajda gördüm fatih, çok teşekkür ederim arkadaşlar daha güzel ve daha irileri sizin oltanıza gelsin İnşallah :thumb:
Doğru söylüyosun kardeşim bu ilk raporum olduğu için deneme amaçlı oldu biraz, ilerdeki raporlarım daha kapsamlı olacak İnşallah :thumb:
Ben resimdeki botu 19 Mayis ta Adrasa dan hatirlar gibiyim... yoksa yaniliyormuyum sevgili dostlar...
çok güzel resimler teşekkürler. Avlak isimleri bohçacıları yanıltmaya yönelik gibime geldi isimler ve resimler pek tutmuyor (en güzelini yapmışsınız) 5.resimdeki yeri hiç unutmam ilk turnamı tam ordan almıştım.
Yok be Volkan kardeşim yanıltmak için yazmadım 3 farklı avlaktan resimler var hepside gerçek yerleri. Sıra ile istersen: 1.Resim:Köprüköy 2.Resim:Çanıllı 3.Resim:Kesikköprü 4.Resim:Köprüköy 5.Resim:Kesikköprü 6.Resim: Dikilitaş 7.Resim:Çanıllı 8.Çanıllı 9.Resim:Çanıllı 10.Resim:Çanıllı