Cevat kardeşim baraj kısmında mı yasak yoksa boğazdan sonra nehir'e yani Ercan'ın çiftliğin, CAŞ'ın çiftliğinin oralara da karışıyorlar mı ?
Biz sülübükteydik heryeri gezdik 2 tane ekip ,su timi 10 dak arayla turluyorlar,ayrıca kıyıdan dürbünle sıkı takip var,gece bile sabaha kadar ekipler dolaşıyor bilginize.
İçme suyu ve şebekelere verilen tüm içsularda benzinli ve dizel motor yasak suya yağ karıştığı için.Elektrikli bu yüzden serbest.
kaplu kayaya geçen hafta gittim günün ilk ışklarında vurdu genelde balıksız dönen olmamıştır ama 2 hafta sonra çok güzel balık çıkacagına inanıyorum kum ocakları da güzel her mevsim tabiki sezonda boş gelinilmez diye düşünü yorum ama biraz ufaklar kaplu daki gibi 70 80 lik çıkmıyor
ustam anladığım kadarıyla kürekli bota yasak yok öyle mi ? birde ben sürekli sülübüğe gidiyorum sen gitmişsin orda yasak varmı ? boşa ceza yemeyelim ilgin için şimdiden teşekkürler..saygılar..
ankarada turna avcılığı Ben Ankaradan uğur tüm üyelere selamlar, geçen hafta kurtboğazını turnaya giden varmı