20 nisanda sabah 5 arkadaşla kesikköprüye gittik hava güneşli ancak acayip rüzgarlıydı akşam saat 8 e kadar at çek yaptık kıyı boyunca gidip geldik baraj üzerinde sabah bir tane bot gördük oda sst 11 gibi gitti sonuç olarak akşama kadar at çek yapmamıza rağmen bir adet turna yakaladık 45 cm .onuda akşam saat 6.30 gibi aldık yani şuan oltaya turna pek vurmuyor ne yapacağız bilmiyorum
makinamız yoktu yanımızda moralimizi çok bozdu bir kere dahi vurmadı tık yok anlayacaksınız botla bile tutamamışlar
Kısmet işi balıkçılık ,yem olarak ne kullandınız sadece kaşık mı çektiniz ,canlı balık yada istavrit kullanmadınız mı ? Rüzgar akyelden esiyorsa hep dikkat ettim Turna yapmıyor abi ,bende sürekli balık aldığımız yerden akyelde elim boş döndüm kaç sefer
Aynı günün sabahı bende köprüköydeydim hem biraz hava alalım hemde benim kıza sözüm vardı balığa gidecez diye öğlen 1 kadar çalıştık ama ne biz alabildik nede tutan kimseyi görebildik Köprüköydede su çok bulanıktı suyu bırakmışlar kesikköprüden onunda etkisi çok fazlaydı
değerli arkadaşlar oralarda bildiğim çok güzel yerler var aslen memleketim kırıkkale.kesikköprü pek iş yapmıyor.köprüköy tarafı çok ayak altı oldu artık 4-5 yıl öncesi gibi balık vermiyor.hacılar tarafıda aynen haftasonları panayır gibi balık tedirgin oldu artık yavaş yavaş terkediyor bölgeyi.en iyi yer kapulukaya barajı.bugüne kadar hiç boş dönmedim.fotoğraflar bölümüne bakarsanız güzel bir turna başlığı altında son turna avımın resimleri var.27.04.2008 tarihinde.yani balık güzel vuruyor.3 tane yakaladım ama bi üç tanede kaçırdım.üstelik yemin peşinden gelenleri saymıyorum.kısmetse bir hafta sonu beraber gitmek isterim ankaralı arkadaşlarla saygılar rastgele
Murat abi havalar biraz daha ısınsın çevre av bölgelerine gideriz.ayrıca akşam nasıl yendik halı sahada ayrıca aramıza hoş geldin
Ben hazırım.Nezaman dersen gideriz.Geçen perşembe bizim kiracılar turnaya gitmişler birkaç saat içinde 20 ye yakın almışlar. yerde köprüköye geçmeden sola dönmüşler.sanırım ismi sürmüklü gibi bişeymiş.
arkadaslar yagmur var 10 dk ıcınde evden cıkıyorum sakarya nehrıne turnaya cıkacam yagmurda olurmu kasık ıle
abi hayırdır hafta içi demi gitmeyi düşünüyorsun bu hafta sonu 10-11 mayıs birinde gitsekmi nedersin köprüköye doğru