Keşke At-Çekte Tanışsaydık...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında befalcon tarafından paylaşıldı.

1. 4443

4443

Lokum gibi hazırlamışsın maşallah afiyet oslun Sinan abi :)

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Abi çocuklar öyle seviyor balığı. Filetoydu kılçık çekti epey uğraştırıyor. Baitcasting de güzel klasik sistemde güzel. Balık avı at-çek ile çok güzel. Gittiğin yol önemli, kullandığın araç değil.

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Yarın akşam aynı şartlar var. Yine gideceğiz buyur gel. Belki tanışırsın Levroyla.

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Bizim buralarda Lokma pek meşhurdur. Manisa da caddelerde, sokaklarda hayır olarak lokma döktürülür. Aç kalmazsın. Çocuklar öyle sevdiği için lokum boyutunda lokma tarzında bir sunum yaptım. Güzel oluyor tavsiye ederim.

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim teklifin için abi, ama maalesef ben hafta içi evin yolunu bile zor buluyorum:)avlağı hayatta bulamam.
    Hafta sonu eğer hava tekne için uygun olmazsa kıyıdan deneyeceğim, hava uygun olursa tekneyle kupes yakalamaya bile razıyım tekneye gideceğim :) son zamanlarda avlar öylesine kesat ki hanos olsun kupes olsun, olsun da ne olursa olsun bi kaç balık tıkırtısı hissedelim kıvamına geldik :)

6. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Sinan,
    Tecrübelerle dolu keyifli bir av olmuş. Demek yakında senden baitcasting avları okuyacağız. Bu tecrübeler tüm ilgilenen dostlar için çok faydalı.
    Her nekadar gönlündeki at-çek avı ile olmasa da levrek çok yakışıklı. Oğlanlar da ağzının tadını biliyorlarmış. Afiyet olsun.
    Sevgi ve selamlarımla...

7. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Bence tekneye boşuna masraf etme. İstisnalar hariç tekne avları çok kısır geçiyor. Balık tıkırtısı istiyosan otur bir deniz kenarına. Tek iğne şeytan oltasıylan kaya balığı yakala bırak. mrsparkle

8. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Abi alıştırma amaçlı uygun fiyatlı bir takım yaptım. Normalinin kitabını yazdık da bait i kaldı:D Merak işte. At-çek te bir balık yakalayayım da hangi sistemde olursa olsun. At-Çek te yakaladığım Kalamarları saymıyorum:D

9. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    senin iki paşa yemiş ya levreği siz kılçığını da yeseniz yeter.
    tebrikler.güzel geöçen bir av olmuş.inşallah daha büyüklerini yakalarsın.
    rastgele

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Mesajı yeni gördüm Sinan. Zaten eski de görsem bişey değişmezdi. :D Gelmem mümkün değildi. :eek: Sardalya bilgisi çok iyi oldu yalnız. Demek mamun bulunmazsa ve çok zorda kalınırsa öyle patlak havalarda sardalyayla şartlar zorlanabilir. :D

Sardalyanın taliplisi çok dediğin gibi. Vatozu, miğrisi, yılan balığı...
    Patlak havalarda mamunla mırmırdan ziyade, levrek, çipura, sargoz gibi balıklar alma şansın daha yüksek. Yatık havalarda mırmır şansın var bence. :)

Gittiysen, rastgelmiştir umarım. :)

11. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Gittim. Dediğin gibi bu kez mamun bulabildik. 1 kaba lidaki ve 1 sargozla gece 3 gibi at-çek yapmak üzere mekan değiştirdik. At-çek skor yine sıfır. Herifler Soma dan gelmişler 3 tane balık aldılar at-çekte. 2 si ispendek 1 i Levro. İspendekler ufaktı. Salın dedik ama 80 km yoldan geldik abi filan dedi godoşlar.banghead . İyi ki ispendek yakalamıyorum diye sevindim. Yemli kıyı avlarına mola verdik. Hele de dalgalı ve rüzgarlı havalar hiç tat vermiyor.