Günübirlik gittiğim Kıbrıs'tan sizlerle bir kaç kare paylaşmak istedim. Tek günlük gezi boyunca Salamis Antik Kenti'ni, Barnabas Manastırı'nı, Lala Paşa Camii, Kapalı Maraş Bölgesi, Lefkoşe, Bellapis Manastırı, Gazi Magosa ve Girne'yi görme fırsatı buldum. İnanın bu gezi boyunca en çok ilgimi çeken deniz ve tabiki balıkçı tekneleriydi. Hele de sportif balıkçılık teknelerine hasta oldum. Bu arada orada konuştuğum yerel halktan öğrendiğime göre en çok avladıkları balıklar, sinağrit, lagos, fangri mercan ve tabiki kılıçmış.... Belki bir gün de oraya bir av organizasyonu düzenleriz, ne dersiniz... Kapalı Maraş Bölgesi Beşparmak Dağları Bellapis Manastırı Lala Mustafa Paşa Camii Vitrayları Siz daha önce hiç bu kadar büyüğünü görmüş müydünüz? Dut Ağacı'nın gövdesinden çıkan İncir Ağacı... Eğer giderseniz, Con kahve içmeden mutlaka dönmeyin. Girne Limanı Lala Mustafa Paşa Camii...
İşte Kılıç Avına gittiklerini söyledikleri Tekneler... Günlük balık turları düzenleyen bu teknelere orada bulunduğum süre boyunca ulaşamadım. Ancak en kısa zamanda kısa bir araştırma yapacağım.
Gökhan gezinin resimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler birader,güzel yerlermiş ben çok beğendim ama ilginç olanı balıkcı tekneleri ,maşallah tam av için yapılmış olta düzenekleri ve takımları sürekli üzerlerindemi duruyor acaba,bizde olsa geceden temizlerler hepsini
Mehmet abi, her gün tak-çıkar adamı yorar vallaha onlar. İşte benim haylimde ki tekne. Umarım en kısa zamanda sahip oluruz.
Allah nasip etsin kardeşim o tekneyi sana Çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika bizlerede yaşattığın için teşekkürler .
Alp Bey bu aralar işlerimiz iyice arttı, o yüzden balık işlerini şimdilik rafa kaldırdık. ancak her an bir süpriz yapabilirim
Gördüklerini bizlerle paylaşman çok güzel Teşekkür ederim Her biri nefis fotoğraflar için teşekkür ederim Bu arada tekneye temizlikçiye de ihtiyaç olur Günün 24 saati yemek ve temizlik işlerini itina ile yaparım
Gökhan eline sağlık dostum bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler, değişikte olsa farklı manzaraları görebilmek çok müthiş.
Ne demek Sevil Hanım, olur mu hiç öyle şey. O gün bir gelsin, siz bizim en değeri konuğumuz olursunuz inşallah.
Ooo Murat, hayırlı uğurlu olsun tezkereyi almışsın. Paylaşacak çok şey var lakin inan her daim buna fırsat bulamıyor insan. Daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.