bilgilere teşekkürler Ali Kemal, kefalle bir alıp veremediğim yok, benim derdim levrekle Ama bilgiler ipuçları içerdiğinden dikkate değer.
Ah be Abi'm meranın güzelliğini tahmin edebiliyorum. Bu kadar emeğe bi Levrek yakisirdi, saglık olsun ..
Akif hocam tam dediğiniz yerde geçen yaz hep denizdeydik çok sakin bir koydur ben bir iki kere olta denemem oldu lakin bişey tutamadım ancak oraya dalan zıpkıncıların kefal,mırmır,karagöz,eşkina iri levrek hatta kofana vurduklarını gözlerimle gördüm zemin olarak sert derinleşen bir yer gece yemli olabilir diye düşünüyorum iyi avlar.
Ahanda mekanlardan fotolar, bakalım açılalım İyi bakarsan levreği suda görebilirsin Muratım... Tüh be; poloraze filtre koymayı unutmuşum objektif önüne, görünmüyo Uploaded with ImageShack.us By akkel at 2011-03-22 By akkel at 2011-03-22
Hakkını vermek lazım değil mi ama? Bak bu güzelim manzara öyle bir köşede melül-mahzun kalacaktı. Ne güzel oldu şimdi; serpildi, bütün renk ve ahengiyle mestetti gönülleri. Sağolasın canım benim, teşekkür ederim.
Bügün 16-19 saatleri arası dayanamayıp gene gittim mekana (Daha balık alamadığımdan mera demiyorum bak ) Muhteşem bir manzara ve dalga sesleri... Video da çektim ama balıksız video ne işe yarar ki ahan da birkaç foto daha; By akkel at 2011-03-23 By akkel at 2011-03-23 By akkel at 2011-03-23
Kurgu yönetmeni olunca, kareler de böyle ard arda geliyor tabi. Manzara hakikaten güzel. Biz işler arasında boğuşurken, dalga seslerini dinleyenler de oluyor işte. Keşke biz de hafta içi, gün ortası kaçabilsek böyle. Bir dahakine meradan da haber verirsiniz inşallah.
Mekan o kadar güzel ki Sennur, bütün siteyi davet etsek gene de boş yer kalır. Ne zaman verimli olacağını ustalar yazmış üst sıralarda ama inan ki tutamayacağımı bilerek gitmeme rağmen her seferinde o keyfe değdiğini düşünüyorum Elbet balıklı fotolarda girecek meradan alt sıralara günü gelince Fotolar da video çekiminden alıntı kareler bu arada
Sen oradan bir tane balık tut burada raporla da, bak bakalım orda yer bulabiliyor musun bundan sonra.
Akif arkadaşım, güzel fotoğraflar için çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda bu güzel fotoğrafların yanına balık fotoğrafları da eklersin. Avlarının gönlünce olması dileği ile.
bu videoyu deneme amaçlı koyuyorum arkadaşlar, balık falan beklemeyin Nuri abi sen ses ve görüntü için takılabilirsin http://img853.imageshack.us/img853/3941/bsv.mp4 http://img853.imageshack.us/my.php?image=bsv.mp4
"Sebep: Nuri abime ek fotolu " Tamam ses ve görüntüye bir şey diyeceğim yok, yine güzel gönlüne denk güzel çalışmalar getirmişsin abicim, sağolasın. Ancak; Şimdi o sahte "aman ıslanmasın, o henüz küçük aman üşümesin" telaşıyla niye alalacele kıyıya çekiliyor? H'ı niye? Hem konsantrasyon hani? Aklın fikrin videoda, ikide bir dönüp-dönüp bakıyorsun, sanki kaçıracaklar. Duuur daha bitmedi: Attın sahteyi tamam, gayet güzel, başladın sarmaya. Hayır-hayır sarmaya başlamadan daha kamışın burnunu diktin havaya ve sonra sarmaya başladın. Sence bunda bi terslik yok mu? (bence var) Tüm bunlarda (bence) önemli ipuçları gizli, ve eminim bu ipuçları o "mera"dan sana hayalindeki balığı getirtecek. Kesinlikle orada balık var.