kim demiş marmarada mercan balığı kalmadı diye

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Şevki Kuşçu tarafından paylaşıldı.

1. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

teşekkürler

yer bulmak gerçekten çokzor bir olay..inşallah buluruz bakalım:)

2. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

100 lü ayrı bir heyecan :D aceba aşağıda ne var diye düşünüyor insan :) çünkü her türlü balığın gelme şansı var ..amaç çok balık değil zaten ama bundan sonra 10 lu atmam bu daha kolay bir sitem ve daha heyecanlı :) ayrıyeten iğnaler hiçbir şekilde karışıp bozulma yapmıyorlar ..

3. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

yok canım neden küseyim :) benim limitlerden çok haberim yoktun açıkcası, bundan sonra inceleyip dikkatli davranırım ;)

4. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

siniyor neden sinmesin ilk denememe rağmen çok keyifli olduğu söylemeliyim, ben balığı hpbim olduğu için zevk aldığım için tutuyorum. illa 100 tane iğne var diye 30 kilo balıkla dönmekmi gerekiyor daha öncede dediğim gibi yeteri kadar tutar sonra mera aramakla geçirirsin vaktini, peki bide şu şekilde düşünelim 10 -15 iğne kullanıp 20-30 kilo balıkla gelsem değişen birşey olacak mı? bence burada en önemlisi zihniyet, benim balığın gözüne vurmak gibi bir niyetim yok.

5. fish founder

fish founder Özgür

emin olun ki 100'lü çaparinin nasıl ve niçin kullanıldığını çok iyi biliyorum/z.

gelin beraber hesap yapalım,
    motor üstü çalışmaya başladınız,
    takımın %50'sine balığı oturttunuz,

ve gün kısmetli geçti,
    fazla değil,
    3-4 turda da aynı bereket yaşandı,

sadece 4 turda buzluğunuza bile sığmayacak adette balığınız olur,

eğer avdan keyif alma şekliniz buysa.........

6. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

neden bana 4 tur yaptırdınızı anlayamadım...ben 1 tur yapıp caparimi toplarım eğer balık o kadar fazlaysa

7. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Mercanlar güzelmiş tebrikler.

8. fish founder

fish founder Özgür

bu mesajda samimi ve içten olduğunuza canı gönülden inanıyorum,

ama yinede 100 iğneyi bir kenara koyup o güzel mercanlarla ilgilenmek daha fazla keyif verir düşüncesindeyim;)

9. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

tabikide.. onun keyfini anlatamam bir anda zank gibi yapıştılar oltalara 3 kişiyiz üçümüzünde oltaları doldu, yukarı çekiyoruz ama ellerimizden geri kayıyor misinalar, benim 3 iğneli oltama kocaman 2 tane geldi aynı anda , kayıkta herkes sevinçten baağırmaya başladı :D yani bende devamlı onlarla ilgilenmek isterim ama merayıda hırpalamak istemiyorum açıkcası.. sonuçta istavrit marmarada hala çok fazla :)

Son düzenleme: 16 Haziran 2010
  10. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Nedense bu cümleye takıldım ben !

11. Şevki Kuşçu

Şevki Kuşçu istanbul

Bende bu sitedeki bazı arkadaşların takılmalara takıldım.. Beyler ben siteye yeni üye oldum, burada paylaşım yapıp insanlarla keyifli bir sohbet edip bilgi alışverişi yapmak düşüncesindeyken farklı bir ortamla karşılaştım!( tabiki herkesi kastedmiyorum ) Ben üyeliğimi siliyorum böylelikle hem ben hemde siz daha rahat olursunuz.