slm hepinize 21 ocak pazar günü sarayburnundaydım balığımızı tutarken bi araba geldi ve içinden 11 kişi indi biz balığa devam ettik gelenlerde malzemesini hazırladı balığa başlıyacaklar 4 tane çocukvar adamlar yanlarında kova getirmişler ama balıkları ceplerine dolduruyorlar sordum niye öle yapıyorsun diye cevap ne olabilir zaman kaybediyormuş kovaya koyarken adamlar 4 kadar durdular ve 5 kova balık aldılar ve halada devam ettiler görseniz varya sanki deniz kaçıyor.. tani bende yakaladım ama onlar kadar çok değil """ bide bu sarayburnundaki gemilerin nezaman kalkcağını bilen varmı okadar adam orda rezil oluyor bilen varsa bi söleye bilirmi
Yaz sezonunda tam hatırlamıyorum ama hazıran basında sefer baslarlar o zaman biraz daha rahat oluyor sadece pazar aksamı 8 gibi gelirler ama genede çok belli olmuyor
M/F SAMSUN gemisi Tuzla' da tersaneye girdi. Bildiğim kadarıyla 15 gün burada kalacak. 18 mayıs tarihinde düzenli seferlere başlayacak
birde ANKARA gemisi var. ORTAKÖY' de bağlı bekliyor bildiğim SAMSUN gemisi 18 mayısta İSTANBUL / BODRUM düzenli sefere başlıyor. iki gemide aynı firmanın