senin sorunun başka versiyonuda benim başımda var bede daiwa tornada-7i 2550 7 bilyalı bimakina var türkiyye gelişi bitmiş ve ben u makinayı hiç türk sitelrinde görmedim yalnızca yabancı sitelerde var benim avmalzemesi aldığım yer gerçekten saygı değer bi abim yarımcı olmaya çalıştı fakat ürün türkiyede olmayınca yedek parçasıda olmuyo bende kendi sorunumu kendim çözme yoluna başvurdum http://balikavi.net/forum/showthread.php?p=638598#post638598 burada çabalar tükenmiyor
Benim bacanakta Bursa Burgaz limanında kırmıştı kamışı.Baldız hep benim adamın kamışı kırıldı diye dalga geçerdi ......
Ben dün karaköyden kırık kamışımı hallettirdim(dam steel power) .Sağolsunlar ellerinde en uçtaki malzemeden yoktu geçen hafta..bu hafta getirtmişler.Ücret almadan değiştirdi arkadaş. tekrar kavuşmak güzel
Ahmetciğim teşekkür ederim. Sözünü yerine getirmen çok güzel. Zararın telafi edilmemiş olsaydı dahi, bu yöndeki çaba, azim ve duyarlılığın için tebrik ederim. Hayırlı olsun, nice bereketli avlarda kullanman dileğiyle... Selamlar, sevgiler.
Nuri abi insanın o an için canı fena sıkılıyor ama sonrasında sakin kafayla düşününce bir orta yol bulunuyor..Hayatın her alanı böyle değil mi Ben asıl sana teşekkür ederim yol gösterdiğin için.Çok sağol.görüşmek dileğiyle
Firar bu bakımdan beni de memnun etmiş idi. hafif hırlamaya başlayan (aldıktan 3 ay sonra) ama herhangi bir performans kaybı olmayan makinamı karaköy firara götürüp "içime sinmiyor" deyince, için rahat etsin, oluyor arada bu tip problemler diyerek aynı makinanın yenisini vermişlerdi, fiş, fatura vs sormadan, üstelik tanıdık falan da değilim haa, makinayı hala beğenmiyorum ama o benim insiyatifimde, kötü idiyse almayaydım o zaman
Daha 3 ay önce avcılık fuarından aldığım dam steel power 3.90 kamışın, denizdeki ilk gününde kamışı açarken fincanlardan bir tanesi yerinden çıktı, sonra akşam toplarken 2 fincanda yerinden gevşedi, her neyse japon yapıştırıcı ile yapıştırdım. 7-8'inci gidişimde ise fincanın bir kısmı kırılmış ve misinayı kesmeye başladı. Her neyse onuda bir şekilde tamir ettim 115 gr kurşun atarken 3.90 kamış 3.80 oldu. Çat dedi kırıldı. Kısacası hiç ama hiç iyi bir kamış değil. Adeta dökülüyor. Bu arada satarken ömür boyu garanti diyorlar, ömür boyu yedek parça diyorlar. Ama sadece satana kadar, sattıktan sonra ne garanti kalıyor, ne yedek parça. Tavsiye etmiyorum. Bugün tamir için götürdüm, ücret almadan yaptılar, fakat kamış kırmızı, takılan uç gri renk, pek hoşuma gitmedi ama artık üstelemedim. Bunun sadece DAM markaya ait bir durum olduğunu sanmıyorum, benzer sorunları yaşayan bir çok tanıdığım var. Bunlar görevini yapmayan firmalardan kaynaklanıyor. Bu arada Okuma Avanger 65 makinama 6 aydır kafa arıyorum fakat yok satılmıyor. Biliyorsunuz satarken ömür boyu garanti diyorlar...