kırık kamış yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında crank tarafından paylaşıldı.

1. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

senin sorunun başka versiyonuda benim başımda var bede daiwa tornada-7i 2550 7 bilyalı bimakina var türkiyye gelişi bitmiş ve ben u makinayı hiç türk sitelrinde görmedim yalnızca yabancı sitelerde var benim avmalzemesi aldığım yer gerçekten saygı değer bi abim yarımcı olmaya çalıştı fakat ürün türkiyede olmayınca yedek parçasıda olmuyo ;) bende kendi sorunumu kendim çözme yoluna başvurdum

http://balikavi.net/forum/showthread.php?p=638598#post638598 burada çabalar tükenmiyor

2. iskorpit-xx

iskorpit-xx Hamit Usta

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Dam
    En İyi Avı:
    1.5 kğ Minekop
    Benim bacanakta Bursa Burgaz limanında kırmıştı kamışı.Baldız hep benim adamın kamışı kırıldı diye dalga geçerdi ......

3. deePblue

deePblue na

Ben dün karaköyden kırık kamışımı hallettirdim(dam steel power) .Sağolsunlar ellerinde en uçtaki malzemeden yoktu geçen hafta..bu hafta getirtmişler.Ücret almadan değiştirdi arkadaş.
    tekrar kavuşmak güzel :)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ahmetciğim teşekkür ederim. Sözünü yerine getirmen çok güzel. Zararın telafi edilmemiş olsaydı dahi, bu yöndeki çaba, azim ve duyarlılığın için tebrik ederim. Hayırlı olsun, nice bereketli avlarda kullanman dileğiyle...

Selamlar, sevgiler.;)

5. deePblue

deePblue na

Nuri abi insanın o an için canı fena sıkılıyor ama sonrasında sakin kafayla düşününce bir orta yol bulunuyor..Hayatın her alanı böyle değil mi:) Ben asıl sana teşekkür ederim yol gösterdiğin için.Çok sağol.görüşmek dileğiyle :)

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Firar bu bakımdan beni de memnun etmiş idi. hafif hırlamaya başlayan (aldıktan 3 ay sonra) ama herhangi bir performans kaybı olmayan makinamı karaköy firara götürüp "içime sinmiyor" deyince, için rahat etsin, oluyor arada bu tip problemler diyerek aynı makinanın yenisini vermişlerdi, fiş, fatura vs sormadan, üstelik tanıdık falan da değilim :) haa, makinayı hala beğenmiyorum ama o benim insiyatifimde, kötü idiyse almayaydım o zaman :)

7. voltran

voltran Cüneyt

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Okuma Avanger 65
    En İyi Avı:
    1 Kilo Yayın
    Daha 3 ay önce avcılık fuarından aldığım dam steel power 3.90 kamışın, denizdeki ilk gününde kamışı açarken fincanlardan bir tanesi yerinden çıktı, sonra akşam toplarken 2 fincanda yerinden gevşedi, her neyse japon yapıştırıcı ile yapıştırdım.

7-8'inci gidişimde ise fincanın bir kısmı kırılmış ve misinayı kesmeye başladı. Her neyse onuda bir şekilde tamir ettim 115 gr kurşun atarken 3.90 kamış 3.80 oldu. Çat dedi kırıldı.

Kısacası hiç ama hiç iyi bir kamış değil. Adeta dökülüyor.

Bu arada satarken ömür boyu garanti diyorlar, ömür boyu yedek parça diyorlar. Ama sadece satana kadar, sattıktan sonra ne garanti kalıyor, ne yedek parça.

Tavsiye etmiyorum.

Bugün tamir için götürdüm, ücret almadan yaptılar, fakat kamış kırmızı, takılan uç gri renk, pek hoşuma gitmedi ama artık üstelemedim.

Bunun sadece DAM markaya ait bir durum olduğunu sanmıyorum, benzer sorunları yaşayan bir çok tanıdığım var. Bunlar görevini yapmayan firmalardan kaynaklanıyor.

Bu arada Okuma Avanger 65 makinama 6 aydır kafa arıyorum fakat yok satılmıyor. Biliyorsunuz satarken ömür boyu garanti diyorlar...