tesekkür ederim.Uluç bey atar olayını nasıl hesap ettiniz.Mesela 10-15 gr agırlıklarla kullanılmazmı artık bu kamış.Hala tam kavrayabilmiş değilim aslında bu 3-5 grmlık farkların neden bu kadar önemli oldugunu.
Aslında pek bir önemi yok biraz bizlerin kuruntusunu kullanıyorlar üreticiler atış aralıklarını ayarlerken. Bu kamışlada gayet güzel atışlar yaparsınız. Geçen sene bende en uç porseleni kırmıştım ikinci porselenden kesip öyle kullanmaya başladım canavar gibi de kullandım. Pek dert etmeyin o yüzden atış tekniğiniz iyi olduktan sonra oldukça erimli atışlar gerçekleştirebilirisiniz bu kamışla da. Kullandığım kamışta catana 2.40 10 - 30 atarlıydı.
Bizde de suç var ama mesela özellikle sahte ya bu sahte almazsa bu sahte alırsa ya şu ya bu derken bir bakmışız atıl durumda bir sürü sahtemiz olmuş. O yüzden elbette kaliteli malzeme kullanarak ve eşşeği sağlam kazığa bağlayarak av yapmamız lazım ama çok da kafaya takmasak daha iyi olur.
Şaka maka yakında sahtelerin toplam maliyeti takım parasını gececek Bir kaç gün önce Rover 98 ve İmapopkey sahibi oldum istemeden