Cuma günü saat 18:30 da günün yorgunluğunu çıkarıp temiz hava almak için kayalı barajına gittim.Su seviyesi oldukça düşmüştü.1 saat kadar at çek yaptıktan sonra balık vurmayınca yer değitirdim.Orada avlananlarda fazla balık vurmadığından ve balıkların küçük olmasından şikayetçiydiler.Rastgele deyip at-çek yapmaya başladım.Silikonla başladım kaşıkla devam ettim vuruş olmadı.Hava kararmaya başlamıştı.Yeni aldığım strike pro sahteyi bir deneyim ondan sonra giderim dedim.4-5 atış yaptıktan sonra bu yaramaz oltaya takıldı.Boyu biraz ufak gibi geldi ölçeyim derken zıpladı elimden kaydı sonrasında tuttuğum levrekte beni avladı rapalanın bir kancası levrekte obür kancası benim sağ işaret parmağımdaydı.Balığı sıkıca kavradım ve iğnenin derine saplanmasını engelledim.Yan tarafta avlanan ağbinin yardımıyla kancadan kurtuldum.Bu olaydan aldığım ders şudur:önce karga burunla kancayı çıkar ondan sonra balığın boyunu ölç. http://www.youtube.com/watch?v=N1YXD9Zkdo0
Kemal abi geçmiş olsun. Rapalanın önündeki fırdöndü dikkatimi çekti de onun yerine küçük bir klips olsa daha az görünür ve aksiyonu bozmamış olur diye düşünüyorum...
Geçmiş olsun Kemal abi, geçmiş olsun. Avlarınız da daim olsun. Sağlık ve muhabbetle kalmanız dileklerimle. Rastgelsin.
Adasim gecmis olsun oncelikle Baligi geri salman cok guzel tebrik ederim bu davranisindan dolayi avlarin daim ve bereketli olsun...
tatlı su levreği avında fırdöndünün fazla olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum turna avında kullanılan çelik telli klipsle bile levrek yakalayan gördüm.yapı olarak oldukça agresif ve saldırgan bir balık.tabiki nasip kısmette önemli bir faktör