kırklarelinden şova devam

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında pomak tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. pomak

pomak ümit

En İyi Avı:
    22 kg pullu sazan
    gölet aynı yer farklı gene güzel balıklar ve yine sadece ben yakaladım şu boili nekadar iyi birşeymiş yıllardır boşa uğraşmışım herkeslere razgelsin iyi akşamlar http://a.imageshack.us/img534/8251/ov2lu.jpg bu arada dünkü rapora resmimi ekledim bilginize sonra yalancı durumuna düşmek istemem

Son düzenleme: 13 Ağustos 2010
  2. LapinCash

LapinCash

Ya bizim boiliye bak , Türkiye de boiliyle ilk defa balık tutulduğunu gördüm ufak ufak alıştırılıyor :)
    Bizim forumun faydaları , fakar bundan bi önceki konuda resimleri göremedik :(

3. pomak

pomak ümit

En İyi Avı:
    22 kg pullu sazan
    şimdi bak görürsün

4. LapinCash

LapinCash

Bi dakka bi dakka , öteki konudaki resmi gördümde o kadar balığı tek başınızamı tuttunuz acaba ?

O kadar balık çok ama çok fazla , sirküleri aşmışsınız..

5. pomak

pomak ümit

En İyi Avı:
    22 kg pullu sazan
    boş döndüğüm 5 yılın acısını kimden çıkaralım olsun okadar 5 yıl 10 balık almışım oradan iyi düşün

6. LapinCash

LapinCash

Bende 2 senedir balıkçıyım 3. senem bu daha bu gölden balık çıkartamadım pek gidemiyorum o yüzden yani daha adam gibi 1-2 defa bile gitmedim , şimdi gidip 40 tane balık mı tutmam lazım ?
    Yanlış düşünüyorsunuz.

7. LapinCash

LapinCash

8. pomak

pomak ümit

En İyi Avı:
    22 kg pullu sazan
    ozaman sana tek sözüm git yaşıtlarınla muhattap ol hem balığa gitmiyorsun ne olduğunu bilmiyorsun birde msj yazıyon evlat olmuyor bundan sonra yazma cvp vermem

9. LapinCash

LapinCash

Tamam o zaman..

10. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek,800 gr çipura
    Arkadaşın yaşı küçük ama,söylediği olay gayet doğru..28 yılda balık yakalamadınız diyesirküleri çiğneme hakkınız yok..

11. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Ümit kardeş tebrikler.
    Daha düne kadar bizde ne tutarsak alıkoyuyorduk. Tebliği öğrendikten sonra kendimize çekidüzen verdik. Belki tebliği tam okumadın. Bundan sonra tebliğe uygun av yapacağını ümit ediyor, bol trofeli avlar diliyorum.

12. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    7.5 kg. sazan, 1 kg cupra
    herseyden önce tebrikler güzel avlarınızın devamını dilerim....konuyu abartmaya gerek yok..ben bu forumda olan herkesin dogayı korumak adına duyarlı olduguna inanıyorum cünkü avlanabilmemiz için sularımızda balıkların nesillerini devam ettirebilmesi gerekir...sizinde aynı hassasiyeti göstereceginizden eminim...keyifli güzel avlar dilerim..

13. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Bu tutum oldukça yanlış ve ukalaca. Emre bu forumda yaşına rağmen gösterdiği saygı ve tutumlarla örnek gösterilebilcek bir olatacı her ne kadar yeni başlamış olsa da. Ve uyarısında oldukça haklı, olta avcılığı kibir ve bencillikten arınmış insanları yapması gereken bir spor olmalı. 5 sene boyunca az balık yakalmanız hatta hiç yakalayamamanız size limtleri aşma hakkı vermez. Bu hem kanınlara aykırıdır hemde insanı vicdana.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.