"Nasıl"? diyeceğim. Bir de; gogıl'dan şelale bulmak iş değil bana göre, o şelalenin deresinde balık olup olmadığının ipucuna erişmek önemli olan.
night fisher Sevgili Nuri,.......................Abartısız söylüyorum,orada üçgün üstüste avlanayım,istesem tek balık bırakmam........................... Öyle işte Yavuz abi. Bu raporda balık olduğu belli zaten. Üzerine isimlerde yazıldı bir güzel. Şimdi açılır haritalar ve nokta atışı bulunur oralar. Bilen biliyordu da bilmeyenlerde öğrendi. Bu bilmeyenlerin arasında avuçlarını ovuşturup jeneratör hazırlayanlar, kireç, klor vb malzemeler hazırlayanlar da öğrendiler bu avlakları..... Eeeee, şimdi nolacak idk Bu avlakları korumak lazım, oralarda avlanmamak lazım... Böylemi korunuyormuş alabalık meraları... Öğrenmiş olduk
Fatih abı anlatmak istediğini herkes cok ıyı anladı ama herkesin tepkisi şu, meranın resmen açık adresini vermen.Ben balıkları ereglıde tuttum dıye bırsey yazmadım raporumda sadece ereglılı olduğum profilimde gözüküyor.Benım boludada alabalık raporum var yanı belki sız soylemeseydınız bu çocuk ereglılı balıklar ereglıde tutmuştur diyen olmazdı veya az olurdu.Bana gorede mera ismi vererek ıyı etmediniz sağır sultan bile duymuş olabilir ama ben bile evimin yanındaki merayı yeni ogrenmıstım yanı duymayan bilmeyen ne kadar cok insan ve bohçâcılar vardır sız düşünün.bohçacılılara sebep olmak ıstemezdınız tabıkı ama bence yer mekan ismi vererek bır nebzede olsa sebep olabilirsiniz.Yasak konusuna gelince tebliğde geçmiyor ve ben bahsettınız barajın kolu olduğunu bile bilmezken kurallara uygun av yapmama rağmen katledilîyor demeniz benı üzdü açıkçası.