Selam sevgili dostlar Uzun zamandır alabalığa gidemiyorum. Bu hafta içi çoluk çocuğu da alıp memlekete gidip annemin babamın hayır duasını alayım dedim. Aslına bakarsanız balığa gitmek için pek vakit yoktu ancak çocuklarla beraber böğürtlen toplarken ben dere kenarına inip ufak bir kaçamak yaptım. Bu arada yeni aldığım ip misinamı deneme imkanı buldum. Kırmızı benekli kraliçeleri dereye geri salıp bir tane gökkuşağını alıkoydum. Yer:BOLU Kamış:ron thomson 2 parça 1.80cm 2-20gr Makine:cabelas FE500ULX Kaşık:mepps aglia tw , blue fox Misina:kendo 0.165 DSC_0188 by alapalukçu, on Flickr DSC_0187 by alapalukçu, on Flickr DSC_0184 by alapalukçu, on Flickr DSC_0179 by alapalukçu, on Flickr DSC_0178 by alapalukçu, on Flickr DSC_0174 by alapalukçu, on Flickr DSC_0170 by alapalukçu, on Flickr Bunlarda salma videoları; https://flic.kr/p/oSXcnc https://flic.kr/p/pabhnH https://flic.kr/p/oSWB78
Sevgili Birol Emek sarfederek bizlere sunduğun rapor ve resimlerin için kendi adıma teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda seninle birlikte,aynı kafa,istek ve anlayışta bir kardeşimizide bularak bir Doğu Anadolu büyük alabalık turu yapmak isteğim hep gönlümdedir. Sevgimle kal
Birol abi, balık tutmayı da geçtim artık, sadece o sessiz ortamda bulunmak bile müthiş olurdu. Her raporunda hayallere dalıp gidiyorum. Tebrik ederim.
Birol Abi Tebrikler çok güzel görüntüler yüreğine sağlık örümcek hakkında bir bilgin varmı Abi benim hoşuma gitti 5 sene evveline kadar tarantula sahibiydim oğlum dünyaya gelince bu tarz canlılardan uzaklaştım
Alabalıklar muhteşem görünüyor. Hele de birisinin kırmızı benekleri sanki özellikle yanal çizgi üzerinde sıralanmış, ışıl-ışıl göz kırpıyor. Nokta nokta canalıcı kırmızılar göze ziya, esir alıyor kendine temaşa edenleri. Salmakla çok güzel bir davranışta bulunmuşsun bu güzelleri zira artık zamanı yaklaştı iyiden iyiye. Eli kulağında prens ve prensesler istirahate çekilmenin demindeler. Vaktidir artık, bir sonraki kuşakların hayat bulması için hayatta olmanın. Yılın son güzellikleriydi, güzel gönlüne sağlık Birol. Teşekkür ederim.
Güzel yorumların için teşekkürler Vedat ağabey Abi gelecek sezon için benimde sizinle gitmek için çok büyük isteğim var, inşallah beraber bu hayalimizi gerçekleştirebiliriz.
Çok teşekkürler Mert kardeşim Örümcek hakkında bilgim yok çocuklar böğürtlen toplarken görmüşler beni çağırdılar bende rahatsız etmeden fotoğrafını çektim. Bende örümcekleri çok severim çok iyi avcıdırlar. ama hanım korktuğundan dolayı fazla yakınlık kuramıyoruz
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Nuri ağabey Aslına bakarsanız hafta sonu gidemediğim bir iki dereye uğrayıp sezonu öyle kapatmak istiyorum alıkoymasamda resimler devam edecek inşallah.
Birol tebrikler... Beneklilerin resimleri müthiş ve onların suyla geri buluştuklarını bilmek de ayrı bir huzur veriyor... Tekrar tebrikler
Örümcekler Güzeldir Abi. Hanımda birşey demiyordu ama evlenmeden biliyordu evde örümcek yılan köpek ve papağan olduğunu bile bile lades demişti ama oğlum dünyaya geldiğinde bir kaza yaşamamak adına yılan ve örümceği vermek durumunda kaldım nerde bir örümcek yılan görürsem öyle izlerim poz olarak güzel yakalamışsın Abi Rastgele