av yeri : dere av ekibi : ben av malzemeleri: meps ve spin oltam. Pikniğe gitme planını duyunca arabaya spin oltamı ve birkaç kaşığımıda aldım malum kefal ve alabalık ihtimali var.Neyse geldik arabadan indik, etrafı bir dolaşmaya çıktı bizimkiler bende biraz spinliyim dedim aldım oltayı bakıyorum çok güzel bir avlak var ama inecek yer yok. tarzan vari areketlerle zor zahmet indim ama bi 15 20 dk kaybetmiş oldum. yeni kaşıklamaya başlamıştımki ilk (hayatımın ve avımın) kırmızı beneğini duğalar eşliğinde çektim. baktım hemen limtte. sevinerek(ilk defa beneklinin tadına bakma şerefine nail olacağım için) hemen aldım kenara. kaşıklamaya devam ederken birden oltam u şeklini aldı ama ne bir ileri ne bir geri. oda ne kol gibi (yani bi 35 cm civarları) bir alabalık ben çekiyorum kamış u şeklinden artık o ya doğru gidiyor kalamada veremiyorum malum küçük ve akıntısı yüksek bir yerde avlanıyorumbiraz kalama versem taş altı veya alt göletlere gidecek , neyse en sonunda meps ağazından kurtuldu tabi bizde hüsran ama aynı zaman da alabalığın olmasının sevinci ve büyüğü yakalayabilme ihtimaliyle atar çekerken 3. balık yapıştı reeling çektim çektim limitten biraz büyüktü ama suyun üstünde mükemmel bir atlayışla mepsi ağazından çıkardı.tabi moral bozma yok derken yukardan bi seslenme ceptelefonumda bir titreme ve 20 dk bile avlnamadığım avlaktan beni ayıracaklarının haberi geldi. neymiş burda güzel yer yokmuş banghead tabi elimiz mahkum avı sonlandırdık . gitiğimiz yerdede balık yoktu. böylece av gününü itirmiş olduk.