Kırmızı güzelleri,mercanlar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler vedat amca..:9

2. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Vedat amca, bu yaz günü sıcaklarında hiç bir yere çıkamıyoruz malesef. Sizin bu güzel balıklarınız beni bir az olsun sevindirdi. Tebrik ederim.

3. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Vedat Abi ,tebrikler çok harika bir anlatım olmuş yine.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.İşlerimin yoğunluğu ve havaların sıcaklığından dolayı pek bir yere kımıldayamıyoruz.İyiki sizin raporlarınız var,gözlerimiz şenleniyor.
    Selamlar,

4. ata33

ata33 Ali Tolga ACAR

En İyi Avı:
    Barracuda 3.5 Kg
    Harikaaa!!

Ne güzel ya valla ne güzel... Bu görüntüler bile insana keyif veriyor... Balık avcılığı ve deniz sevdası ne kadar güzel bir şeydir ya...!! Harika balıklar; temiz, tablo gibi! Gözlerimiz şenlendi...

Mersin bölgesinde büyük bir sabırla sezonu, teknemle avlayacağım kelle çipura ve sargozların hayalini kuruyorum.. Şu an çipuralar ufak ve seyrek! Denizde çok fazla canlı yem var, balık oltaya vurmuyor! 2-3 Hafta içinde güzel balıklar düşmeye başlar... İnşallah bol paylaşım yapma şansına sahip olurum..

Herkese rastgele..

5. Anahtar

Anahtar Soner YURDAER

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 4.50 ve Okuma Cedros Jig, Okuma V-System Spın10-30 ve 20-40gr modelleri.
    Favori Makine:
    Okuma Cedros CJ-65 Okuma Trio 55
    En İyi Avı:
    Akya 17,5 kilo Adrasan'da... Levrek 3450 gr Çanakkale
    Öncelikle şunu bildirmek isterim. Geçenn hafta kitabınız aldım ve tüm yazılanları bir çırpıda okuyuverdim. Çanakkale de olduğunuzu öğrenince de gözlerimde şimşekler çaktı... Ben 4-11 Eylül tarihleri arsında Ayvacık Assos'a geleceğim 1 hafta boyunca orada kalacağım. Acaba Assos civarında nerelerde güzel avlanabilirim. Yada assos motorlu tekneleriyle gece veya sabah balığa giderken yanına ücreti mukabilinde arkadaş alabilecek tanıdığınız birileri varmıdır. Kitabınızda yazan bilgiler inanılmaz işime yaradı neredeyse bütün takımlarımı yavaş yavaş değiştiriyorum. yaklaşık 10-12 tane her boy ve modelde Dam ve Shimano kamış ve motorlarım var, Ancak yazdığınız Yo-zuri misinalar ve Owner iğneler rapalalar vb. gibi malzemeleri tamamlamaya başladım. Ayrıca sarkıkanatların yavaş yavaş boy göstermeye başladığı şu günlerde kitabınızda yazdığınız istanbul boğazının avlakları çok işime yaradı. Dediğiniz gibi bu hafta sonu Ağve ve Şile'ye sarıkanat ve lüferleri karşılamaya gideceğiz. İnşallah muvaffak oluruz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.