kırşehir karaova barajı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında kurt06071 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kurt06071

kurt06071 ömer göztepe

sa arkadaslar ben ömer aranıza yenı katıldım uzun zamndır forumu takıp edıyorum ve bayramda karaova barajına gıttım sabah saat 6 da oltaları kurduk ve saat8 e kadar yanı 2 saat ıcınde 22 tane kadife 3 sazan kuttuk oltayı attıgımız zamn 5 dk ıcınde balık oltada ve avlanmak ıcın super bır yer arada 20 tanede sazan kaybımız oldu oda tedbirsiz gitmemizden oltalarımızn ınnelerı kucuktu ve cabukca kurtuluyolardı
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Bu ne ya :(

3. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    iki arkadaş sahil kenarında yürürken sahilde milyonlarca yengecte geziniyormus arkadaşardan birisi bir tane yengecin üzerine basmış öldürmüş yanındaki arkadaşıda neden bastın öldürdün yengeci diye sormuş ne fark eder milyonlarcası var diye cevap vermiş yengeci öldüren diğer arkadaşıda onun icin fark eder demiş. kurallar konusunda bukadar hassas amatörler varken bu paylaşımın hic yakışı kalmamış bence herzaman söylerim büyük kanca büyük balık kücük kanca kücük balık demektir 1no 1/0 no kancadaki yeme bu balıklar gelmez gelsede yoklar gecer tutulmaz. gölve barajlarda avlanırken kulanacagınız kancanın en kücügü 1 no olsun arkadaslar sizde tuttugunuz balıktan zevk alın. ilk okul cagındaki çocugun hayat tecrubesi ne ise resimdeki balıkların da hayat tecrubesi aynı farkı yok

4. kurt06071

kurt06071 ömer göztepe

hassaslıga dıkkat ettık ama cogu oluydu oltaları attık 3 tanenesını bıraktık yanı cektıgımızde oluyduler at cek yaptıgımızda kucuk gelenlerıde gerı bıraktık
    içinde 4 tane 10 cm vardı gerısı 15 cm ustuydu

5. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Nasıl çektiğinizde öylüydüler merak ettim şimdi

6. kale124

kale124 dursun

abi bunlar çok küçük ya besleyip daha büyüklerini yakalamaya çalışsaydınız ... ayrıca balık vurdugunda siz heyecandan direk çekersiniz abi bence bırak bu ayakları kim olsa heyecandan ilk önce çekmek ister zaten küçücük balıklar pekte zorlayamazlar .. keşke bırakıpta bacaagınızın boyunda sazanlar olsaydılar .. keşke o fotolarda gördüğünüz büyük sazanlar sadece fotoda kalmasaydılarda sizin avlagınızdada olsaydı bidakine daha dikkatli olursanız cocuklarınız için daha bereketli avlar yaparsınız rastgele ..

7. kurt06071

kurt06071 ömer göztepe

2 tane dip oltası attık onları gıdecegımız saate kadar cekmedık 2:30 saat sonra cektık ve orda 5 tane vardı 1 buyuk 4 cukuktu bunlarda suya bıraktıgımız halde hareket etmıyolardı

8. BALIKAVI.NET

BALIKAVI.NET Yönetim

Ömer bey,

Aramıza hoş geldiniz.

Henüz, Amatör Amaçlı Yapılan Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Numaralı Tebliğ 'in varlığından haberdar olmadığınızı düşünerek;

Olta ile avlanacak sazanın boyunun en az 40cm, kişi başını adedinin ise en fazla 10 olması gerektiğini,

Kadife balıklarınında buna bağlı olarak boylarının en az 26cm, kişi başı en fazla 10 adet avlanabilmesi uygun görüldüğünü belirtmek isteriz.

Forumda da gerek yeni nesillere örnek olmak, gerekse balıkların en azından bir kez de olsa yumurtlama dönemini atlattıklarından sonra avlanabilmelerini sağlayan yasanın buna uygun gördüğü şekilde av raporlarının yollanması gerekiyor.

Güncel balık boyu, yasağı, yöntem ve bölge sınırlamalarına ilişkin güncel tebliğe aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

Bundan sonraki etkinliklerinizde bu hususları gözeteceğinize inanarak, yapacağınız avlarınız için şimdiden iyi şanslar ve rast gele dileklerimizle.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.