Sevgili Suray, kimdir bu avcı arkadaşlar ? Bu av ne zaman yapıldı, hikayesi nedir ? v.s. v.s. İmza ayarlarınızı yaparak isim ve doğum tarihinizi ve hatta bulunduğunuz şehri de yazarsanız çok seviniriz. Böylelikle sizi daha iyi tanımış olur ve hitapta da kusur etmiş olmayız
Herkese Selamlar. Babamla beraber bir günlük avımız. Av 22/09/2006 tarihinde Avcılar sahilden teke kullanarak yapıldı. O gün benim iki çevredende birkaç kişinin Mırmır takımları sağlam bir balık asılması sonrası kopunca kullandığım 6 numara iğneyi 3 numarayla değiştirdim. Kullandığım beden 0.20 numara. Palamut mırmır için hazırladığım dip oltasına atladı. İlk başta çevremizde işten anlayan abilerimiz büyük ihtimal Eşkina'dır dediler ama kısmette Palamut varmış.
ya ne oluyorrr... balıklar çekmece ve avcılar kıyılarına mı göç etti.. Böyle giderse pazar günü ancak birbirimizin oltasını yakalı cağız galiba...
Kansu dostum, palamut çaparisi gördününmü hiç.. uçaktan atılıyo. sürü halinde gezinen bu balık çapari ve sarkıtma zoka ile av verir sarkıtmada karides ve flato edilip dürüm gibi sarılılarak iğneye takılan sardalyayı yem olarak tercih ederdim. Tarabya da bu şekilde tekne ile avlanırdık.
tebrikler arkadaşım.... bizim karidese kalkan geldiyse senin mırmır oltanada palamut atlaması bana doğal geldi ayrıca hoşgeldin aramıza rastgele...