Bu yaşıma kadar bi aynalı tutmadım önceden kızılkanat ve kadife doluydu şimdide israil sazanından geçilmiyor oda kılçıktan yenmiyor
Valla Fatih haklı, aslında balıklarda da kabahat yok hayvan ne bilsin ne zarar açacağını, salıyorlar gölete o da ne bulsa tıkınıyor her zaman yaptığı gibi. Asıl bunları göletlere salanlarda suç, hayvanı doğal düşmanı olmayan bir yere salarsan, bir de genetik özellikleriyle oynayıp ayarını iyice kaçırırsan, yani doğanın hassas dengesini insanın her zamanki küstahlığı ve kibirliliği ile bozarsan, sonra çok uğraşırsın düzeltecem diye. Bizi anca küresel ısınma paklar. Coşkun kardeş tebrikler av için, aynalıyı da çok beğendim. Ben Büyükçekmece'den bayağı bir israil sazanı tuttuydum, ilk defasında fırında yaptık ve attık Ama zamanında Trakya'nın göletlerinde kamp ateşinde pişirip yediğimiz sazanların tadı hala damağımda. Rasgele
bu illetten kurtulmak imkansız bence! gölü bile kurutsan dere yatağına çıkan illla vardır ordan inerler gene çoğalırlar yani anlıyacağınız arkadaşlar başımızdaki bela düşündüğümüzden de büyük
Selim Bey Merhaba, Yaptığınız yoruma kattığınız espirili yaklaşımı ne yazık ki çok doğru bulamadım.Dünyanın neresınde olursa olsun bir millet için bu kelimeleri kullanmak pek doğru olmaz diye düşünüyorum.Hele ki bizim gibi tarih boyunca zengin bir mozaik kültürle beslenmiş bir millet için başka bir millete bu türden kelimeler sarfetmek yakışı kalmayacaktır.Sadece fikirlerimi belirtmek istedım,saygılarımla...
Sadece espirili bir yaklaşımdı. Yorumlarımdaki rahatsız olduğunuz kısımları bana özel mesajdan bildirebilirsin dinlerim böylece forum kirliliğide yapmamış oluruz. Saygılar