Merhaba Dostlar, Yaklaşık 2 haftadır yoğun iş temposu yüzünden av yapamıyor ve fırsat kolluyordum. Nihayet dün bu fırsatı yakaldım ancak bu seferde Görkem yurt dışında Özcan abi okulda, ekipten kimse yok. Tam vazgeçecekken telefonumun çalıp Ömerin aramasıyla günü kurtardık. Ancak vakit dar sabah gün ağrırken suya girip öğlene çıkmamız lazım. Kısa bir hazırlık ve 13.06.2013 günü, günün ilk ışıklarıyla sudayız. Öğlen 12,30'a kadar gayet zevkli ve bol kahkahalı bir avın sonunda bunlarda geriye kalan az sayıdaki kareler. Tüm dostlara rastgele...
Tebrikler Erkan abi, turnanın gerçekten bereketsiz olduğu ve kendi adıma konuşursak 2 hafta boyunca vuruş alamadığım bir dönemde, muhteşem bir av çıkarmışsınız. Devamını dilerim...
Erkan Abi tebrikler çok bereketli bir av geçirmişsin. Avların bereketli, muhabbetin daim ve paylaşımların pek çok olsun abi....
tebrikler Erkan buradan bu sene fazla rapor nedense gelmiyor.hafta ici gitmenin avantajı büyük .Turna ala gibi sesizlik ister oldu . tosun da baya etliymiş daha büyükleri oltandan eksik olmasın not:şu raporu gördünmü bilmiyorum sanırım gecen sene senle karşılaştıgımız yer http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54327
Teşekkür ederim Vedat abi Gökhan teşekkür ederim, darısı tüm dostlara Teşekkür ederim. Darısı sizlere Teşekkür ederim Tuggin. Bu sene sezon açıldığından bu yana hep aynı avlağa gittim. Sadece bir av tattsız geçti oda sezonun ilk aylarıydı. Hatta bundan önceki avda güzel ve iri balık aldım ancak kıtka kopmuş kıyıya yaklaşınca fark ettik:laughing: . Ayrıca linkini verdiğin raporu gözden kaçırmışım, yer doğru merak etme Herdaim rasgele...