Haftasonu kayinvalidelere giderken planim tabiki herzamanki gibi baliga gitmekti. Kayinvalidem sayesinde cumartesi günü kasabadaki balikcilarla sazan hasadina katilma sansim oldu. Hem kasabanin tüm baliga merakli insanlariyla tanistim hem de sazan ve sudak hasadini bol bol fotografladim. Onun icin daha sonra ayri bir baslik acmayi düsünüyorum. Cumartesi hasada katilinca avi bugüne kaydirdim. Ama sansima korkunc sisli ,nemli ve buz gibi bir havayla karsilastim. Oldukca iyi giyinmeme ragmen sisin bitmek bilmeyen neminde dolayi iliklerime kadar dondum.. Üstüne nehrin üstünü kaplayan yeni dökülmüs yapraklar da at cek yapmayi iskenceye dönüstürdü Ilk gelen yakisikli sazan arkadasimiz köpek mamasi frolic ile yakalandi.. Limit 35 cm oldugu icin 3 cm ile yirtan arkadasimiz suya keyifle iade edildi. Daha sonra oldukca fazla vurus almama ragmen baska sazan gelmedi. Ilerleyen saatlerde tamamen sans eseri resimde görüldügü gibi 60 cmlik turnayi sirtindan yakaladim. Bu arada 7-8 saat süren sisle savasmanin yorgunlugu gözlerimden net bir sekilde okunuyor sanirim Herkese selamlar, sevgiler..
Sizin adınıza gayet güzel olmuş. Doğaya karşı kendinizi sınamışsınız,şansınız yaver gitmiş, oltanız boş dönmemiş. Güzellikleri güzel karelerle bizimle de paylaştığınız için teşekkürler. Daha iyisi Şam'da kayısı derler.Sazanı yakaladığınız köpek mamasının içeriği nedir acaba? Merak ettim.
Harika bir yerde iyi bir av geçirmişsiniz. Tebrikler. Hasadın da fotolarını yollarsanız çok iyi olur.
Gayet güzel resimler ve bir de turna. Tebrik ederim Uğurcan. Güzel-mutlu günlerde, gönlündeki avlara rastgelsin dostum. Selamlar, sevgiler.
Nejat Abi icinde havuc ve sigir eti var.. Mamanin paketinin resmi asagida. Sagolasin Kadem, tesekkür ederim. Insallah 1-2 güne hasadin fotograflarini da yüklerim. Özellikle yakalanan sazanlar inanilmaz Sagolasin Nuri Abi, güzel dilegin icin de ayrica tesekkür ederim. Güzel-mutlu günlerde, gönlündeki avlara dilegini ben de senin icin tekrarliyorum Selamlar, sevgiler..
Şans masn anlamam Uğur abim vurmuş turnayı gözünden . Bu mamayı daha önceki avdada belirtmiştir hatırlıyorum sazanlar çok seviyor demiştin hatta.Tebrikler..
Sagolasin Mustafa Bu yem kuru yem Emre'cim. Paketinde de agzini kapatma sistemi mevcut.. Paketin agzini kapali tutarsan en az 5-6 ay belki daha da faza kuru bir ortamda rahatlikla saklayabilirsin..
Turna taporlarına alışmıştık. Şansına yine turna raporu olmuş. Sazanın bıyıkları yeni terlemeye başlamış. Bırakmak gerek tabii. Soğukta olsa yaşadığın yer çok harika. Beni de yanına alırmısın? Çantanı taşırım.
Sagolasin Sanli Yine güldürdün beni Nedim Abi.. Sagolasin Okyar. Cok tesekkürler Erdem.. Tombik 3 cm'le yirtti Biraz daha büyüsün daha tombik olsun.. Sagolasin Özgür, Turnanin sirtina sahte denk gelmese elimiz bostu Sagolasin meslektasim .. Cok tesekkür ederim Emre calistigin petshoplar derken?
Tecrübeli ve duyarlı bir amatör balıkçı olduğunuz kadar, son derece başarılı bir amatör fotoğrafçı olduğunuz da gözlerden kaçmıyor Tebrik ederim.
Seninde bildiğin üzere balık belmeyi çok sevihyordum çok sevdiğim için petshopların yanına gidiyordum hep gel açlış diyorlardı gidip çalışıyordum para ile alakası yok yani yanlış anlama.