geçen hafta tanıdığım birisi küspe ile 7 kg lık sazan çekiyor balığı sudan çıkarırken balığın arkasından 2 kglık bir başka balığın onu takip ettiğini görüyor ve ikinci balığı kepçe ile alıyor
Geçende haberlerde izlemiştim.Uçuruma giden bir keçiyi bir sürü koyun da izlemiş ve hepsi telef olmuş. Bu da ona benzemiş.
Levent bey gümüş için bu gün imrahora gittim ama bidonla almaya çalıştım olmadı nerden alabilirim sizin öneriniz nedir.teşekürler
bende oruç tutuyorum ama o gün tutmayacağım çünkü her balığı yakaladığımda sevinçten kaçırdığımdada üzüntüden sigara yakmak istiyorum. Fatih bu hafta atilla beylerde orda toplanacaklar bende ya cumartesi gecesi tada pazar sabahı orda olacağım.Birde sulubüke nasıl gidilir bilmiyorum heralde sorarak bulurum.Sen biliyormusun.
Fatih çok saol hemen kalem kağıda monte edildi (çıktı aldım) Fatih şunu bilmeni isterim ne zaman istersen bende geliyorum de ben seni gelir alırım çok memnun olurum. Numan seni es geçmedim inşallah köprüköyde görüşeceğiz, gelecektin değilmi ? (Atilla beyin organizasyonuna)
Oradayım Abicim Orada görüşürüz abicim. sahi sazan avı yapmak isteyende yok mu Fatih Abi Ercan Abi ??? güzel notlarım var sazan konusunda