sizn durduğunuz yerin tam karşısında alabalık çiftliği var görmüşsündür onun hemen yanında zaten bizde bu yıl ilk orda balığı keşfettik saat 2-3 civarları bir tane aynalı aldılar diğerlerinide öğlene doğru 10-11 gibi tutmuşlar
Santralin olduğu bölgeye gelmeden sanırım.O bölgeye baktık ,olta atacak yer bulamadık.Çok dikti ,ondan eski yerimize geldik.Bu hafta sonu inşalah ordayız. Metalik gri fusion (harbi harbi gri ).Sanırım bu hafta attığımız yerde oluruz ama bu sefer mutlaka ayrıntılı bir keşif yapacağım.Oltaları suya atıp ,keşfe çıkacağım.Göl kenarında,dik olmayan,Önünde kaya bulunmayan yer bakacağım kendime.1 ay sonra sel gelince olta atacağımız yerleri şimdiden tespit etmekte fayda var.Bu gitmemde geçen sene 10 kg yakın olan sazanı yakaladığım yerde oturuyordum.Geçen sene çok takım koparttığımız yer şimdi gördüm ki tamamen kaya.Felaket derecede kayalıkmış önü.Sular çekilmişken yer tespit etmekte fayda var.Solucana gelince ;Sen dahi 2 adet bulabiliyorsan Murat Ağabey ,bizim bulamamamız normaldir.Geçenlerde sırf bu iş için paşalıya doğru köylere gittik tezekleri aramaya. Köydende gençlerde yardımcı oldular sağolsunlar, bulamadık Babamı aradım (Samsunu) Kargoyla gönderecek.İş yerinde bir yer yaptırdım onlara ,kendim büyütüp kendim kullanacam. Şaka değil ,harbiden ciddiyim. Solucansız bu iş olmuyor.